Trinity: Kerststallen tour 2018

Bennekom, Foliohoeve, vrijdag 14 december 2018, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Anja
Geweldig genoten van een swingend, maar ook ECHT kerstfeest
Helern
Geweldig genieten van de muzikwaliteit van Trinity en de andere mannen die naadloos inschoven in Trinity en meespeelde alsof ze dit al jaren doen! Genieten van onze kids van 10 en 8 jaar die helemaal vooraan hebben meegezongen en meegedanst! Tot volgend jaar!
Marian
Marian
Jorina
Een feestje! Het klopt gewoon. Alles wat je kan wensen komt voorbij. Eerbied, humor, enthousiasme, muziek van kwaliteit, verdieping, verrassend. Kortom een lust voor het oog en oor!
Mirjam
Fan.tas.tisch!!!!!!
Leon Van Esseveldt
Ik sluit me aan bij alle positieve enthousiaste reacties hieronder. Wat mij betreft volgend jaar zeker weer. Respect voor alle bandleden, om in de kou zo te kunnen spelen. Misschien 1 minpuntje (heel klein, mag dat....?) het verhaal met de draad kwam bij mij niet aan. Ik miste daarin wel echt een Kerst (Christus) boodschap.
Evert
Yep; was weer heerlijk genieten, lekker feestje. ‘Kregen we vanzelf warm ????!
Manon
Het was weer een feest!! In het begin wat koud, maar je kreeg het al snel warm! Hopelijk volgend jaar weer!
Maria
Echt een feestje! Even los van de wereld. Samen met mijn dochters heerlijk genoten. Voor hen was het het eerste concert van Trinity. Ze vonden het geweldig! Wat kunnen jullie veel muziekinstrumenten bespelen. Ook bewondering voor de andere twee muzikanten. Bedankt iedereen die deze prachtige avond mogelijk maakte! Fijne kerstdagen gewenst aan iedereen die dit leest!
Tineke
Genoten, het was een groot feest, bewondering voor de veelzijdigheid van de band!

Info

Soms vallen dingen zo mooi op hun plek dat je niet anders wilt dan er een terugkerend festijn van maken. Trinity's kerststallentour zit helemaal in het DNA van de band: Kerst, maar dan heel anders. Een echt feest vol gezelligheid en blije gezichten, verbondenheid met elkaar, meezingen tot je hees bent en swingen met een dikke jas aan: En dat allemaal in een echte winterse stal!

Met de voeten in het zand en het hoofd in de wolken. Genieten van hoe je met z’n allen een manegebak kunt omtoveren in een plek waar hemel en aarde elkaar raken. Net als toen lang geleden in die stal in Bethlehem gebeurde. Kom je warmen aan het verhaal van Gods meesterwerk van liefde voor ons.

Een greep uit de reacties op de Kerststallen tour 2017:

Het was te gek, sfeervol, een feestje en echt kerst. Geraakt door de blijheid en positiviteit die de jongens altijd weer weten over te brengen. - Danny

Super om bij de kerststallentour geweest te zijn! Leukste avondje uit sinds tijden. Volgend jaar weer. - Jeanette en Hanna

Genoten van de sfeervolle manege, de goed verzorgde hapjes en drankjes, de aanstekelijke muziek: lekker meezingen, springen en dansen! - Hilde