Update: de komende weken zijn er nog geen concerten met publiek mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Ermelo, Immanuelkerk, zaterdag 24 maart 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Carin
Prachtig concert, ontroerend en tegelijk bemoedigend. Krachtig hoe ze daar staat. Ontzettend muzikaal (alle 3!), hele diversiteit aan liederen! Veel zegen bij de andere concerten die nog komen.
Elise Den Engelsman
Wat er allemaal in me opkomt na dit concert: ontroerend mooi, krachtige vrouw met zo'n mooie stem, indrukwekkend, moedig en inderdaad liedjes om bij aan te haken, als het leven tegen zit , maar ook als het gaat om de mooie dingen van het leven. Kinga, ik hou van je, om wie je bent en wat je geeft in je muziek. Met recht een parel in Gods hand.
Christiaan En Adrie
Prachtig, ontroerend concert. Prachtige stem! Wat ze zegt meent ze ook echt! Voor iedereen aan te raden!!
Ági Marik
Zelf worstelend met een komende afscheid was dit een prachtig cadeau! Wat een stem en zulke mooie liedjes! Ik heb genoten, gehuild en voelde me getroost. Een gave van Kinga Bán wat niet voor iedereen weggelegd is.
Netty
Prachtig mooi ontroerend concert.
Els
Erg ontroerd en God dankbaar dat ik getuige mocht zijn van zo’n krachtige, maar tevens zo intieme boodschap van jou Kinga. Ik wens je Zijn nabijheid toe in alle (van)dagen die nog komen.
Henk
Deze avond genoten van prachtige liederen, die samen met de introducties een bijzondere kijk gaven op je persoonlijke beleving. Voor mij heel herkenbaar, omdat ik kortgeleden mijn vrouw heb verloren aan dezelfde ziekte. De breekbaarheid die ik tijdens vorige concerten met Sela zag, hadden nu plaatsgemaakt voor een kracht die alleen door God gegeven kan zijn.
Alida
Prachtig, ontroerend en liefdevol!
Gerda En Evert
Prachtig en emotioneel concert, wat mooi om dit met ons te delen Kinga, Gods kracht en zegen gewenst voor de komende tijd samen met allen die je lief zijn
Nico
Onvoorstelbaar mooie stem en nog zo strijdvaardig, na een chemokuur. Alle respect voor deze dame. Ik hoop dat Kinga nog heel lang mag genieten, wat ze ook volgens vanavond ook deed. Ik heb er van genoten. Geniet van elke dag Kinga die nog mag komen????
Ankie Kommer
Wat ontroerend en mooi. Breekbaar en krachtig. Wat leer ik hier ook weer veel van. Vandaag er zijn!! Lieve Kinga dank je dat je zoveel wilt delen met ons. Ik wens je nog heel veel vandagen toe.
Gea
Ik heb samen met mijn man en dochter een heerlijke avond gehad. De liederen waren prachtig. We hadden de cd al in huis. Maar nu ook nog de verhalen achter de liederen gehoord. Het was een emotioneel, warm concert.
Noortje
Wat hebben wij genoten van de eerlijkheid en kwetsbaarheid die Kinga met ons wilde delen op deze avond. Prachtige liederen. Soms wenste ik dat er nog meer liederen over God gingen waar HIJ de eer krijgt. Een wat evenwichtigere samenstelling had ik persoonlijk nog mooier gevonden. Verder waren de muzikanten geweldig. Zo afgestemd op de liederen en het geheel.
Marjan
Wat gingen er veel emoties door mij heen tijdens je concert. Van de week afscheid genomen van een lieve vriendin. Hoe herkenbaar zijn dan je liedjes. Wat stel je je kwetsbaar op en wat fijn dat je dit deelt met ons. Dank je wel voor al je gaven in God gekregen. Dag lieve Kinga
Suzan Groenenberg
Indrukwekkend mooi??
Lieneke
Een heel intiem en bijzondere avond,genoten van de liedjes en de mooie stem van Kinga.Heerlijke humor heeft ze ! Heb veel troost ervaren.Kracht voor elke daag toegewenst Kinga!De muzikanten waren ook top!
Ilse
Héél erg mooi. Genoten! Wat tof dat je dit nog steeds kunt doen Kinga. Elke keer merk ik in de muziek: less is more. Bescheiden, bemoedigend en krachtig. Ik ben fan :D
Janny Oordt
Mooi, ontroerend, wat een krachtige, maar ook breekbare vrouw! Prachtige, zo rake liedjes, met mooie muziek en warme stem! Bijzonder om hier bij te zijn; Vandaag!
Jannie
Wat een mooie en emotionele avond. Wat is Kinga toch een mooie en krachtige vrouw die alles wil delen. We wensen haar en haar gezin dan ook Gods zegen toe.
Gea.
Wat een bijzondere avond was dit , ben diep ontroerd en onder de indruk ! Veel kracht gewenst Kinga voor je volgende concerten , liefs Gea.

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.