Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.
Of dit van toepassing is, vindt u op de reserveringspagina van het desbetreffende evenement.

Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Ermelo, Immanuelkerk, zaterdag 24 maart 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Ági Marik
Zelf worstelend met een komende afscheid was dit een prachtig cadeau! Wat een stem en zulke mooie liedjes! Ik heb genoten, gehuild en voelde me getroost. Een gave van Kinga Bán wat niet voor iedereen weggelegd is.
Carin
Prachtig concert, ontroerend en tegelijk bemoedigend. Krachtig hoe ze daar staat. Ontzettend muzikaal (alle 3!), hele diversiteit aan liederen! Veel zegen bij de andere concerten die nog komen.
Ilse
Héél erg mooi. Genoten! Wat tof dat je dit nog steeds kunt doen Kinga. Elke keer merk ik in de muziek: less is more. Bescheiden, bemoedigend en krachtig. Ik ben fan :D
Christiaan En Adrie
Prachtig, ontroerend concert. Prachtige stem! Wat ze zegt meent ze ook echt! Voor iedereen aan te raden!!
Lieneke
Een heel intiem en bijzondere avond,genoten van de liedjes en de mooie stem van Kinga.Heerlijke humor heeft ze ! Heb veel troost ervaren.Kracht voor elke daag toegewenst Kinga!De muzikanten waren ook top!
Marjan
Wat gingen er veel emoties door mij heen tijdens je concert. Van de week afscheid genomen van een lieve vriendin. Hoe herkenbaar zijn dan je liedjes. Wat stel je je kwetsbaar op en wat fijn dat je dit deelt met ons. Dank je wel voor al je gaven in God gekregen. Dag lieve Kinga
Elise Den Engelsman
Wat er allemaal in me opkomt na dit concert: ontroerend mooi, krachtige vrouw met zo'n mooie stem, indrukwekkend, moedig en inderdaad liedjes om bij aan te haken, als het leven tegen zit , maar ook als het gaat om de mooie dingen van het leven. Kinga, ik hou van je, om wie je bent en wat je geeft in je muziek. Met recht een parel in Gods hand.
Jannie
Wat een mooie en emotionele avond. Wat is Kinga toch een mooie en krachtige vrouw die alles wil delen. We wensen haar en haar gezin dan ook Gods zegen toe.
Els
Erg ontroerd en God dankbaar dat ik getuige mocht zijn van zo’n krachtige, maar tevens zo intieme boodschap van jou Kinga. Ik wens je Zijn nabijheid toe in alle (van)dagen die nog komen.
Arda
Indrukwekkend! de stiltes na de liederen mochten nog wel langer duren om de liederen te laten bezinken.
Annette
Een zeer mooie ontroerende avond met zeer herkenbare situaties in de teksten . Lieve Kinga ...het is een groot wonder dat je dit nog kan doen en het met ons kan delen. Een zegen voor ons allen
Janny Oordt
Mooi, ontroerend, wat een krachtige, maar ook breekbare vrouw! Prachtige, zo rake liedjes, met mooie muziek en warme stem! Bijzonder om hier bij te zijn; Vandaag!
Gea.
Wat een bijzondere avond was dit , ben diep ontroerd en onder de indruk ! Veel kracht gewenst Kinga voor je volgende concerten , liefs Gea.
Gerda En Evert
Prachtig en emotioneel concert, wat mooi om dit met ons te delen Kinga, Gods kracht en zegen gewenst voor de komende tijd samen met allen die je lief zijn
Gea
Ik heb samen met mijn man en dochter een heerlijke avond gehad. De liederen waren prachtig. We hadden de cd al in huis. Maar nu ook nog de verhalen achter de liederen gehoord. Het was een emotioneel, warm concert.
Nico
Onvoorstelbaar mooie stem en nog zo strijdvaardig, na een chemokuur. Alle respect voor deze dame. Ik hoop dat Kinga nog heel lang mag genieten, wat ze ook volgens vanavond ook deed. Ik heb er van genoten. Geniet van elke dag Kinga die nog mag komen????
Netty
Prachtig mooi ontroerend concert.
Helga
Wat n geweldige avond! Zo mooi, zo bijzonder! Diepe indruk gemaakt op ons. Kinga, zo kwetsbaar, en toch zo krachtig! Zo mooi hoe God onze zwakte omzet in kracht en sterkte. Zoveel emoties. Dankbaar dat wij erbij mochten zijn!!
Ankie Kommer
Wat ontroerend en mooi. Breekbaar en krachtig. Wat leer ik hier ook weer veel van. Vandaag er zijn!! Lieve Kinga dank je dat je zoveel wilt delen met ons. Ik wens je nog heel veel vandagen toe.
Suzan Groenenberg
Indrukwekkend mooi??

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.