Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Barendrecht, Immanuelkerk, zaterdag 21 april 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Jeanine
Wat een multitalent is Kinga....mooi mens, supermuzikaal, humoristisch, kwetsbaar, sterk, getuigenis...wat een kado deze avond!
Jantine
Wat een bijzondere avond. En wat een getuigenis van Kinga...stil van.
Marja
Prachtig, ontroerend.
Stefan
Wat fluistert vandaag? Onder andere de stem, WoW Kinga heeft een stem om naar te blijven luisteren. En wat een gevoel legt ze in de teksten en muziek. Uniek hoe ze door deze avond heen haar getuigenis geeft over haar leven, haar ziek zijn, worstelingen en haar dankbaarheid en haar geloof in Jezus.
Jannie
Geweldige avond. Wat een moed, geloof en doorzettingsvermogen. Een inspiratie voor ons allemaal.
Janneke
Prachtig, fragiel, krachtig, ontroerend en inspirerend!
Debora
Super mooi. Inspirerend en ook verdrietig maar wat een kracht laat Kinga ons zijn. #genoten #heerlijkmogenluisteren
Catharina
Het was een indrukwekkende avond. De kwaliteit was fantastisch. Drie muziekanten, en zoveel prachtige muziek. De stem van Kinga raakt me. De teksten en melodieën van haar nieuwe nummers zijn heel bijzonder. In het begin leek Kinga wat aangedaan, gespannen, maar halverwege leek ze zich meer over te geven en zaten er kippenvel momenten tussen. Het was een avond die ik niet meer zal vergeten!
Kora
Prachtig wat een muzikale sterke vrouw
Leen En Esther
Kinga, het lijkt erop dat je zweeft op de wind, hoog boven de storm, gedragen door die Ene! Door jou leren we veel van de kracht van God, en Zijn liefde voor ons. Veel liefs.
Jeanet
Wat een prachtige avond. Heel ontroerend. Tegelijkertijd verdrietig, maar door het verdriet klinkt de hoop die eeuwig is. Het uitzien naar Jezus. Bedankt Kinga dat je God zo zichtbaar in jou laat werken. Je bent tot zegen!
Bart
Heel gaaf
Dayana
Een prachtige avond. Zit er nog vol van. Dankjewel Kinga voor deze prachtige avond en dat je zo moedig bent, je ben een enorme inspiratie en bemoediging.
Daphne Arias
Zo geweldig mooi! En emotioneel. Om zo in de kracht van de Allerhoogste te staan en ondanks alles te getuigen van Zijn goedheid.Respect! Licht en geluid heel mooi in deze kerk. Zeker de moeite waard om te gaan luisteren. @Kinga untill we meet again onlangs God knows where xx
Fieke
Wat een heerlijke avond was het. Kinga leek erg kwetsbaar maar wat een power heeft ze. Een dijk van een stem en samen met de 2 muzikanten maakten ze er iets prachtigs van. Kinga is een voorbeeld voor velen en Gods kracht is merkbaar door haar heen
Petra
Wat een geweldige avond, het maakt je stil dat door elk lied het getuigenis van Kinga klinkt: God is erbij!
Naomi
Prachtige avond, erg ontroerend!

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.