Kinga Ban: Wat fluistert vandaag? (middagconcert)

Zwolle, Sionskerk, zaterdag 14 april 2018, 15:30 - 18:00 uur

Reacties van bezoekers

Margriet
Dit was mijn eerste keer dat ik naar je concert ben geweest. Ik heb veel steun aan je liedjes en heb bewondering voor de manier waarop jij in het leven staat. Ik heb er enorm van genoten en ben blij dat ik je mocht ontmoeten. Erg indrukwekkend en ontroerend hoe open je was. Dit zal me nog lang bijblijven. Dank je wel! Liefs
Erik En Saskia
Kinga, wij hebben genoten van je concert, je mooie stem en je passie voor Jezus en je gezin!
Gepke
Samen met mijn moeder geweest, prachtig, indrukwekkend, bemoedigend, kwam echt binnen. Prachtig mens ben je Kinga!
Sabine
Wat een fantastisch mooi concert, we hebben genoten! Kinga je stem is nog mooier dan op de radio/cd!
Gerald En Deborah
Hartverwarmend en ontroerend we hebben genoten Prachtig we waren onder de indruk Wat ben jij Krachtig en dat weerklinkt weer in je mooie stem
Annemiek
Prachtig, indrukwekkend en bemoedigend!!
Wilma
Overweldigend!! Bijzonder, wat een krachtige, prachtige vrouw ben jij met dito stem. En fantastische begeleiding. Geniet nu na van de cd. (Wilma uit Urk).
Linda
Diep geraakt. Met Chiness gehandicapt meisje haar grote wens Kinga te horen gerealiseerd. Maar vooral zelf nieuwe verlangen gekregen om ook eigen situatie met nieuwe moed tegemoet te zien en Jezus centraal te stellen. Te snel komt het probleem centraal te staan, wordt je kind het probleem en kun je aan niks anders meer denken. Vandaag ben ik vrij ... dankjewel!
Betty
Heel mooi gezongen, ontroerende liederen, mooie teksten
Alinda
Super genoten, echt indrukwekkende en emotionele middag! Wat een positief en moedige vrouw ben je Kinga!!
Hans
Geweldig wat heb je een mooie heldere stem. Alles was voor mij goed te verstaan. Heel emotioneel omdat mijn vrouw 2 jaar geleden overleden is aan borstkanker. Je teksten kwamen binnen bij mij. Heel veel sterkte de komende tijd.
Marja
Wat een mooie middag. We zijn geraakt door de manier waarop Kinga haar talenten inzet. Prachtige opbouw van tekst en muziek.
Daniëlle
Geweldig genoten van een mooi concert. Wij wensen jou Gods zegen toe Kinga voor jou en je gezin. Sterkte met alles. Liefs Daniëlle
Jennita
Samen met mijn dochter genoten van je concert Kinga! Onder de indruk van je mooie heldere stem. Het was indrukwekkend, ontroerend en bemoedigend!
Trijnie
Super mooi. Genoten van kinga.
Desiree
Wat een geweldige bemoediging kan kinga doorgeven! Wat een teksten geweldig. Ze komen zo binnen. Was geweldig samen met mijn vriendin te mogen beleven. Desiree
Roelof & Olga
We vonden het ontroerend en aangrijpend. Prachtig samenspel tussen Jeroen, Jos en Kinga. Herkenbare woorden, doorleefde zang. Daarnaast een geweldig getuigenis van wat God in en door mensenlevens kan doen, laten zien en zeggen. Even loslaten wat van ondergeschikt belang is, en stilstaan bij de kwetsbaarheid, maar ook bij de pracht van het leven!
Ineke
Ineke en Henk, Je hebt me weer zo geraakt met je prachtige stem en je troostende woorden. In diepe dalen ga ik naar God, waarbij ik altijd weer naar jouw liederen luister. Wij wensen jou Gods Kracht , Liefde en Zegen, ook voor je gezin.
Inge
Prachtig gezongen en geweldige teksten! Ook erg afwisselend met al die instrumenten en andere opstelling van muzikanten!
Rosanne
Kinga, bedankt voor dit prachtige concert! Je hebt echt een engelenstem. Je positiviteit en geloofsvertrouwen zijn zo mooi en bijzonder om te zien. Ik ben samen met mijn moeder geweest en we hebben zo genoten van je prachtige stem en de mooie begeleiding. Ik wens je Gods kracht toe.

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.