Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Assen, Jozefkerk, zaterdag 2 juni 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Henk
Prachtig om de positieve dingen van het geloof te verwoorden en overbrengen vooral wanneer je "ongeneeslijk" ziek bent. Daar "kan je niet omheen". Dankbaar voor Kinga.
Jeannette
Prachtig! Diep respect voor deze krachtige vrouw
Marjoleine
Het was een prachtig, indrukwekkend en ingetogen avond. Respect voor Kinga en haar mannen.
Peter
Ontroerend mooi
Aukje
Ik vond het geweldig heb genoten. Dankjewel.
Jopy & Marloes
Sjonge wat hebben wij genoten en wat zal God genieten van jullie muziek, woorden, houding... bedankt voor een prachtige avond!
Thea
Prachtig wat een mooie en ontspannen avond. Zo pakkend die teksten en zo mooi uitgevoerd met een klein groepje muzikanten echt top!
Marjolein Uit Groningen.
Prachtig, ontroerend. Ik heb genoten. Het heeft me heel erg goed gedaan. Dank je wel Kinga en medewerkers voor deze bijzondere avond.
Maria
Geweldig! Een vrouw naar Gods hart.Wat een kracht en energie geeft ze door.Door de kracht van haar Geloof.
Familie Kuipers
Beste Kinga. Jouw levensverhaal in zang en muziek uitgedrukt. Zo mooi en puur gezongen en gespeeld. Ontroerend. Wij wensen je veel kracht en Gods nabijheid toe.
Ronald
Om stil van te worden...en dan Zijn fluistering te horen... Alleen zijn....los moeten laten...zoeken...tasten...dwalen... En...STRALEN!
Loes
Dank je wel Kinga voor het prachtige concert. Wat heb ik genoten! Van een avond vol bemoediging en getuigenis door jouw prachtige liederen heen!
Geja
Wat hebben we een mooie avond gehad! Zo puur! Het komt uit je hart Kinga en dat wordt opgepakt! Hartelijk dank en Gods onmisbare zegen op je verdere werk en in je gezin!
Ikie En Nanda
Prachtig, Waardevol wat een mooie mensen dat ze hun talenten zo delen. Lieve Kinga wat fijn dat we je even een echte knuffel konden/mochten geven! Nogmaals dank voor de steun die wij uit jou liedjes/stem mochten halen, toen en ook nu nog!
Petra Knap
Prachtig concert met een lach en een traan. Wat een kracht,liefde en kwetsbaarheid wat voelbaar was

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.