Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Barendrecht, Immanuelkerk, zaterdag 21 april 2018, 15:30 - 18:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Kinga Bán voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Coby
Geweldig,ontroerend mooi om Gods kracht door Kinga te ervaren
Arda
Wat was het een bijzonder ontroerend concert! Wat een kracht en moed klonk door jou heen. Het geloof in Hem geeft kracht en moed! Ik wens je veel sterkte in alles en ik bidt voor jou en je familie.
Corine
Wat een bijzonder en intiem concert op zaterdagmiddag. Blij dat ik erbij was met mijn dochter! We hielden het af en toe niet droog. Dank Kinga voor je kwetsbaarheid en openheid. We bidden voor jou en je familie!
Roos
Dag Kinga Jouw optreden heeft mij diep ontroerd. Terug nieuwe moed gegeven .Dank voor het signeren .... heerlijk zingen . We waren de mensen uit Belgie....en geven je woorden van Gods liefde door Roos Guido
Monique
Het was in een woord Prachtig. Wat een stem, wat een geloof
Ineke
Fantastisch!! Wat een kracht en geloof! Wij hebben ons er aan kunnen laven: dank Kinga en dank God!!
Anneke
Dank je Kinga voor deze mooie middag.Zulke kwetsbare liedjes waarbij ik het niet droog hield.Jezus kracht en liefde voor jou en fam.
Iris
Ontroerend mooi! De kracht van kwetsbaarheid klonk door alles heen.
Charmaine
Puur en mooi en doordat de liedjes klein en intiem Gezongen werd klonk het echt heel dichtbij en beland in je hart. Bedankt Kinga voor je kwetsbaarheid en wie je bent.
Sanne
Prachtig, ontroerend concert. De liedjes kwamen echt binnen. Bijzonder om bij te zijn. Dank je wel Kinga!
Thea
Hallo Kinga Kwam behoorlijk binnen, wat stel je je kwetsbaar en afhankelijk van de Ene op. Veel mooie momenten van hoop en vertrouwen. Fijn dat ik deze dag mocht vieren met man, docter en kleindochter. Mijn Godsgeschenk na mijn ziekte . Jij en je gezin veel zegen en nabijheid en vertrouwen toegewenst

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.