Als ik in de hemel kom - Marco van der Straten

Zwolle, Theater Odeon, dinsdag 5 maart 2019, 20:30 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Roosvis
Geweldig mooi, respectvol, komisch ook, fijngevoelig en afwisselend! Kan zonder moeite een volle zaal muisstil krijgen. Prachtige muzikale begeleiding en mooie gasten die op bezoek kwamen.
Maaike Goverts
Wat een prachtige voorstelling. Alles is even boeiend en mooi: de interviews, zang en verhalen. Heel divers en samen een prachtig geheel. We hebben genoten, met een lach en een traan. Dank!!!
Gerda
Van te voren wist ik niet, wat ik kon verwachten van deze avond. Het was bijzonder, stemt tot nadenken en napraten. Prachtige muziek , rust in het programma, op zn tijd een lach, op een andere manier iets horen over onze gedachten over de hemel.
Nicoline
Prachtig, inhoudelijk, mooi en integer. Bemoedigend zonder het heel zwaar te maken. Mooie zang door de zangeres en gitarist.
Helen
Een mooie avond waarin het ook wel leek te gaan over hoe mensen op verschillende manieren omgaan met "de dood". Een goede eye-opener vond ik dat mensen vaak spreken over de hemel, terwijl het dan eigenlijk over de nieuwe hemel gaat en niet over de plek waar gestorven kinderen van God nu zijn. En erg mooi om in het boek het hele verhaal te kunnen lezen van de mensen die Marco bezocht heeft.
Dirk
Mooie verhalen gehoord over hoe het in de hemel kan zijn, een lastig onderwerp op een luchtige manier gepresenteerd. Prettige afwisseling in verhaal, interview en zang. Dank je Marco!
Seine Schuurhuis
Een heel mooie avond, samen met mijn vriend Henk hebben wij hier van genoten. Een heel mooi geheel, de verhalen de muziek en zang, KLASSE !!

Info

Na een uitverkochte voorstelling in Houten, neemt Marco van der Straten je opnieuw mee op zoek naar antwoorden op een belangrijke vraag: hoe zit het eigenlijk met leven na de dood? In het theater vertelt hij verhalen én ontvangt hij gasten die hij sprak voor zijn boek Als ik in de hemel kom. Met live muziek door Miranda de Vlieger (zang) en Bas Nijhuis (gitaar).

‘Als ik in de hemel kom’ verrast, zet je stil én daagt je op een toegankelijke manier uit om zelf na te denken over iets waar we allemaal mee te maken krijgen: wat gebeurt er na dit leven?

“Als ik Jezus ontmoet hoop ik dat het genoeg is dat ik zoals Petrus zeg: ‘U weet het toch, ik heb U lief.’” - Arie van der Veer

“Als we aan deze kant onze ogen sluiten, zegt Jezus aan de andere kant tegen ons: ‘je slaapt, word wakker, sta op’. En dan halen we nieuwe adem.” - Kinga Bán.

Reacties eerdere bezoekers:

Het was een prachtige avond! Je raakte op meerdere levels met tekst en zang en interview... dankjewel!

Ik vond het een bijzondere en indrukwekkende avond!

Hartelijk dank voor de mooie avond. Was erg boeiend om je doorleefde verhaal te horen. De mensen in de zaal waren na afloop stil, omdat je boodschap overgekomen is.