IJM-dag 2019

Amersfoort, Kruispunt, zaterdag 30 maart 2019, 09:30 - 15:00 uur

Info
Tickets
Vragen

Een dag van bidden, aanbidden en delen

Kom naar de IJM-dag van International Justice Mission en ontdek dat er hoop en uitzicht is - zelfs in de diepste duisternis van slavernij. Luister naar indrukwekkende verhalen van mensen die vechten in de frontlinie om slaven te bevrijden. Bid met ons voor de vrijheid van iedereen die nu nog vastzit en laat je tijdens de workshops inspireren door de onderwerpen die jou raken. Ook is dit je kans om al je vragen te stellen over ons bevrijdingswerk.

Wereldwijd zitten ruim 40 miljoen mensen gevangen in slavernij. Criminelen jagen op de armen en zwakken, op hen die zich niet kunnen verweren. Eén op de vier slachtoffers van gedwongen arbeid is een kind.

Het is een verschrikkelijke realiteit, die ons totaal kan verlammen. Maar we kunnen ook het gevecht aangaan. Biddend. Met hoop en zelfs met vreugde. Omdat er wonderen gebeuren. Slaven worden bevrijd, daders worden veroordeeld - hun verwoestende werk wordt een halt toegeroepen. Samen maken we een einde aan slavernij!

Het programma kent een lunchpauze en diverse koffiebreaks tussen de verschillende programma-onderdelen door. Voor de kinderen is er opvang beschikbaar.

Tickets


International Justice Mission Provincie Utrecht Amersfoort

International Justice Mission

International Justice Mission (IJM) is een mensenrechtenorganisatie die zich inzet tegen moderne slavernij en mensenhandel. We bevrijden slachtoffers, herstellen levens, versterken rechtsystemen en laten daders berechten.

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl