Christian Verwoerd: U Alleen

Nijkerk, De Fontein, zaterdag 2 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Michel
Erg mooi maar niet veel van het oude werk maar het geeft je wel weer voedsel voor je verdere zoektocht naar God. Zijn nieuwe album is weer van grote klasse ga zo door
Karin
Genoten van de prachtige liederen met bijzondere teksten. De puurheid en het enthousiasme van Christiaan zijn mooi om te ervaren.
Anneke
Het was geweldig ,een avond om in je hart te bewaren ,getroost en bemoedigd weer naar huis te gaan ,zoveel troost en liefde ging er van uit echt geweldig
Corne
God zij dank voor de talenten en gaven die Hij Christian gegeven heeft om op zo'n kwetsbare, integere, eenvoudige manier het Evangelie weer te geven dat het aansprekend is voor de hedendaagse mens. Wat komt dit binnen. Geweldig. Alles zat er in. God is goed!
Hans
Het was een fantastisch mooie en geloofsopbouwende avond. Wat een gave om zulke liederen te schrijven en te componeren. Christian heeft proberen te verwoorden hoe groot God is ten alle tijde. Echt super!
Saskia
Geweldig en indrukwekkend
Karin
Mooie avond met prachtige liederen met een rijke inhoud
Frank
Mooi, maar ik miste 'Vol ontzag'.
Wilbrand
Christian Verwoerd heeft een prachtige stem. Inhoudelijk diepgaande teksten. De Israƫlische ritmische en dansbare nummers zijn ook een waardevolle aanvulling. In het begin de bassen wel heel fors aangezet. Anderzijds past het wel bij strijdliederen.
Teus & Henriette
Wat hebben wij genoten van dit prachtige concert!! En heel mooi gezongen met diepgaande teksten. Wat hebben wij genoten van een gezegende avond waar God groot gemaakt werd!!
Teunie Kortus
Zo moooooooi, Ik lag in een oceaan van Goedheid , liefde , en Genade, Gevoed en gelaaft ging ik naar huis, als een gespeent kind bij zijn moeder, Heerlijk, lang geleden zo,n avond te hebben gehad de liederen allemaal evangelie , en dat leeft
Ans
Het was echt heel bijzonder. ik heb er echt van genoten. Vooral van de intentie om God door de liederen groot te maken. Maar ook dat ze beginnen en eindigen met gebed. Alles in afhankelijk van God. Tot eer van Zijn naam.
Hilde
Het waren prachtige teksten die hij zong, heel diep. Mooi dat er plaats was om stil te zijn voor God! Mijn kinderen hebben ook heel erg genoten. Geweldig mooie avond!
Corine
Prachtig!! Bijzonder hoe God werkt..in de auto er naar toe bespraken mijn vriendin en ik moeilijke dingen en daar kregen we antwoord op tijdens dit concert!! Wonderlijk mooi.
Claudia
GEWELDIG!!!!! WAT EEN GEZEGENDE LIEDEREN!!!! BEDANKT!!!!
Annelies
Prachtig, we hebben ervan genoten!
Sonja
Vond het een mooi concert maar de liedjes die hij voorheen schreef spreken mij meer aan
Meta
Wat een prachtige avond ik dank de HEER voor mooie inspiratie deze liederen proclameer ik zo mooi rechtstreeks vanuit het Woord van God thanx
Cora
Een heel mooi op God gericht concert. Er zat ook een mooie lijn in de liederen. Het gaat om Hem alleen!
Anneke
Het was een prachtige avond! Wat een kracht gaat er van de liedjes uit! Wat een bemoedigende avond was het!

Info

In het najaar presenteert Christian Verwoerd samen met voltallige band het splinternieuwe album 'U Alleen'! Het album (release begin september), bevat 11 Nederlandstalige liedjes en is genoemd naar het gelijknamige openingslied. Het is dit najaar precies 10 jaar geleden dat Christian's eerste CD uitkwam, en daarmee wordt deze tour een klein jubileum.

Tijdens deze concerten word je meegenomen in de verhalen achter de nieuwe liedjes en kun je meezingen met bekende nummers van Christian. Zowel de muzikale arrangementen als de teksten zijn heel gevarieerd, waardoor je een veelzijdig programma kunt verwachten.

Christian vertelt: 'Na 10 jaar van zingen, wil ik met de titel 'U alleen' voor mijzelf een statement maken. Ik wil koers houden op de weg die ik destijds mocht inslaan toen ik er heel bewust voor koos om voor God te leven. Muziek die eeuwigheidswaarde heeft, is voor mij het allermooiste, en daar wil ik voor blijven gaan. Uiteindelijk draait alles om Hem. Als ik terug denk aan de tijd dat ik mijn eerste liederen schreef, verlang ik soms ook weer naar die onbevangen eerste liefde voor Hem. Daarom zullen deze presentatieconcerten ook een uitnodiging zijn om je voor het eerst of opnieuw volledig toe te wijden aan Jezus de Messias.'

Agenda


Concerten Christian Verwoerd Nijkerk Gelderland

Christian Verwoerd

Christian Verwoerd is een zanger en liedjesschrijver die zowel lofprijs- en aanbiddingsnummers ten gehore brengt, maar ook verhalende liederen met een boodschap.