Sela: CD-concerten 'Thuis'

Gorinchem, Grote Kerk, zaterdag 30 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Jacqueline
Was weer een mooie avond, heb genoten!
Nienke
Prachtig concert! De uitleg rondom de liederen was ook mooi. Genoten van de dynamiek op het podium, fijn om te zien dat iedereen zijn of haar plaats heeft!
Petra
Wederom een mooie avond! Genoten!
Marja
Een geweldige avond, hele mooie nieuwe teksten, ingetogen muziek en het gevoel welkom thuis te zijn. Lieve mensen van Sela dank jullie wel.
Jan
Een bijzonder mooie avond. Heerlijk om zo saamhorig te mogen zingen tot eer van God! Sela: ga vooral door met jullie prachtige werk!
Krullenbol
Was weer een mooie avond!! Welkom thuis!!!
Dyane
Geweldig! Zo enorm genoten. Veel kippenvel momentjes. Super mooie nummers. Goede afwisseling tussen luisteren en meezingen. Top avond! God is goed!
Herma
Wederom een prachtige beleving om met zoveel mensen tot Gods eer te mogen zingen. Jammer dat we het podium van de zijkant moesten bekijken maar dat deed niks af aan de beleving van de muziek.
Kees
Was weer als van ouds, was ook een Thuis komen. Ga zo door en veel succes met elkaar
Anja
Het concert was prachtig!! Mooie liederen gericht op God en de Here Jezus. Echt heel fijn. God was erbij.
Jeanette Aanen
Prachtige avond, op laatste moment kwamen we binnen, mooi plekje vooraan al was het aan de zijkant. Genoten, vooral het laaste nummer: een toekomst vol van hoop. Over kerkmuren heen was er een eenheid, Samen God groot maken.
Teuna
Programma was afwisselend, zowel ingetogen als meer uitbundig, zowel samenzang als luisterliedjes. Mooi en soms ontroerend. Voor mij nog veel onbekende liederen omdat ik de cd nog niet zo vaak beluisterd had. Prachtig om met elkaar God groot te maken!
Joanne
Lieve bandleden van Sela, opnieuw heerlijk genoten van jullie muziek tot Zijn eer! Hartelijk dank!
Henriette
Mooi concert goed geregeld!! Behalve de koffie, meer verdeel punten zou beter zijn!
Patricia
Was weer een fantastische avond! Ook stof om over na te denken....

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.