Sela: CD-concerten 'Thuis'

Veenendaal, De Basiliek, vrijdag 6 december 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Elien
Gisteravond heb ik enorm genoten van jullie liederen, ik houd dus ook ontzettend van viool. Ik vond het in 1 woord fantastisch, bedankt SELA!! Bij 1 liedje dacht ik heel erg aan Kinga Ban. Ontzettend mooi en indrukwekkend! En ik heb gedanst bij de vrolijke liederen.
Peter Den Hertog
Geweldige avond , geluid goed , heerlijk werd er meegezongen . ik vind alleen Sela hoort in een oude kerk .
Hans En Jenny
Het was een prachtig concert. Wat een geweldige musici die zo mooi het publiek kunnen betrekken bij de muziek.
Corné
We vonden het een ontzettend mooi concert!!! Wat een mooie boodschappen!
Frederike
Wat een intense mooie avond...afwisseling van blije vrolijke liederen en hele ingetogen liederen waarin iedereen iets van zichzelf of dierbaren in terughoorde...wat een bemoediging om zo met elkaar te zingen voor onze VAder!! DAnk Sela...prachtig ook het samenspel tussen zang en instrumenten...dat maakt jullie als groep zo speciaal!
G.e
Heel zachtmoedig en oprecht kwam het over. Zangers konden goed zingen,hele band was goed op elkaar ingespeeld.
Yvonne Kingma
Er is maar 1 woord voor. GEWELDIG. We hebben genoten. Heel hartelijk dank.
Roos
Locatie was prima, alleen jammer dat er alleen maar onbekende liedjes werden gezongen, hadden gehoopt op leuke meezingers. Jammer, jammer. Balen hier echt van ons zoontje ook..
Margreet
Omwarmend en bemoedigend! Hoopvol en rustgevend! Superfijne avond!
Margriet
Prachtige liederen voor iedereen. We maken allemaal tijden mee waarin het fijn is maar ook tijden waarin we strijd, onrust en twijfel voelen Zo samen zijn en bemoedigen was erg mooi. Ook als je de cd niet kende waren de liederen met een duidelijke boodschap. Dank voor deze heerlijke avond.
Ria
Het was een práchtige avond! We hebben weer genoten
Pamela
Wat een geweldige avond hebben we weer gehad! Echt een Welkom thuis gevoel.
Andrea
Wat een mooie liederen en muziek, enorm bemoedigend en een feest om zo samen te zingen en te beleven!
Saved Sinner
Prachtige avond, gericht op God en Zijn vergevende liefde. Heerlijk om meegenomen te worden en de liederen en zo in aanbidding voor Hem je leven (opnieuw) aan Hem toe te vertrouwen. Compliment voor degene die achter de techniek van het licht zat. Die had de tekst/woorden goed begrepen, prachtige om te zien hoe dat de liederen kracht bij zette.
Gertine Quik
Wat een onvergetelijke avond, eerste concert van mn dochtertje en ik! Gedanst, een traan...een lach: alles zat in deze avond.. Alles ter ere van Hem!!
Anneke Vrugte
Genoten was weer prachtig zoals gewoonlijk. Zoveel mensen uit alle richtingen zo zal het straks zijn als we THUIS komen
Miek Klomp
Wat een geweldige avond! Heel erg genoten, bedankt Sela

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.