Trinity: Kerststallentour 2019

Putten, Hippisch Verband, vrijdag 13 december 2019, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Sas
Chill concert. Geweldig. Super kapsel van Niek.
Aline De Bruin
Mooi concert! Goede vibe, op het podium en in de interactie met publiek. Genoten!
Willeke Verhoeven
Geweldige avond genoten. Wat een energie heeft deze groep. Je wordt direct blij.
Esmee Haveman
Geweldig concert. Erg goed geregeld allemaal en gezellig aangekleed
Bert & Lia En Larissa
Prachtig!! We hebben zooo ontzettend genoten! Dankjulliewel ????????????
Gerdien Roos
Wat een hemels! Feest!! Dankjulliewel!
Roel
We hebben enorm genoten. Wat een feest. Feest van kerst, eenheid, feestelijke maaltijd, krachtige bemoedigende uitspraken en gave band plus dames half a Mike en VS violiste. Zeker voor herhaling vatbaar. Gave totaalbeleving!!0
Manon
Zoals we gewend zijn, weer een fantastische feestje!! Een avond helemaal genieten! Totaal geen last gehad van kou.
Sylvia
Wat weer een heerlijke avond, samen aan de stamppot, gezongen, gesprongen en super genoten met mijn dochters. Schitterende voorbereiding op het Kerstfeest.
Nathanja
Heel gezellig, echt een feest, wat een enthousiasme en muzikaliteit! Mooi dat de Kerstboodschap centraal stond. Heel fijn dat er rolstoelplekken waren. Persoonlijk vond ik het geluid iets te hard.
Sari
Zelfs de kerstboom op het podium danste mee. Het plezier dart jullie in muziek maken hebben spatte er vanaf. Heerlijke avond gehad
Ine
Ja, super genoten! daar wordt je helemaal blij van! ik draag die blijdschap nog steeds bij mij! en die kerstboom haha, daar moest ik ook zo om lachen, die dansten gewoon mee! Super gaaf... enorm bedankt voor jullie enthousiasme en dat het niet alleen een feestje is maar dat jullie ook de liefde van God doorgeven. Want daar gaat het uiteindelijk om. Immanuel God met ons! God met jullie Trinity ook in 2020!
Suus En Henriette
Het was een geweldige avond. Een waar kerstFEEST.
Esther Annink
Supergezellig!
Lia
Genoten. Wat een mooie inspirerende avond was dit. Dank jullie wel. Het plezier spatte van het podium af op het publiek. Mooi.
Caroline
Wat een geweldige avond hadden wij met Trinity, genoten! Heerlijke, bekende liederen in mooie medleys en van Sela ook een prachtig lied gezongen! Daarnaast een prachtig verhaal rondom het licht dat nooit dooft, ook al lijkt het maar een klein lichtje... Superbedankt jongens!
Judith
Één groot feest!
Linda
Geweldig, wat een feest! We hebben genoten. En de kinderen ook. Super leuk hoe er tijd werd gemaakt voor een praatje, handtekeningen en foto's. Complimenten. Wij hopen vaker te komen. Bedankt voor de geweldige avond.
Karin
Bijzonder, inspirerend, heerlijk! Genoten van deze avond, hoe Trinity de liefde van God voor de mens over weet te brengen en er een echt feest van maakt, geweldig!
Helene
Het was echt super. Trinity maakt er eens feestje van. Concert in een stal: een bijzondere ervaring. Een aanrader!!!

Info