Timzingt: Verloren Vaders (cabaretvoorstelling)

Ede, Cultura, woensdag 19 februari 2020, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Linda
Leuke avond gehad. Veel gelachen.
Ellen Heino
Programma viel tegen. Lijn van het verhaal soms moeilijk te volgen en liedjes/verhalen naar mijn mening grof of over de lijn, tegen hysterie aan. Heb in verleden betere voorstellingen gezien.
Mirjam
Geweldige voorstelling! Fantastisch hoe Tim met humor zoveel punten scherp neer kan zetten en tot nadenken zet!
Margriet
Leuke avond gehad! Leuk programma!
Linda R.
Mijn man en ik hebben ontzettend genoten van de show! We hebben veel gelachen om de scherpe, maar soms wel iets te voorspelbare humor. In sommige stukken was de verhaallijn moeilijk te volgen. Al paste diezelfde verwarring ook wel bij waar het over ging op dat moment.
Hans
Helaas vervalt Timzingt in herhalingen t.o.v. zijn vorige programma's. Jammer.

Info

In zijn vijfde cabaretprogramma vindt Timzingt zichzelf op een wel heel rare plek: de ballenbak van het kinderparadijs. Hoe hij er precies beland is, is een raadsel, maar het blijkt de ideale plek om zijn leven te overdenken. Al wachtend komt Tim tot verrassende inzichten. Hij blijkt niet de enige verloren vader te zijn...

Een gloednieuw cabaretprogramma - voor man/vrouw/opa/oma/iedereen - over altijd kind zijn, volwassen worden, over grote verwachtingen hebben en deze weer los moeten laten. Over stiekeme fantasieën en harde realiteit. Is dit dan wat het is en hoe nu verder? Eén ding is zeker: dit wordt Tims eerste voorstelling met ballen!

‘Verloren Vaders’ is de vijfde cabaretvoorstelling van Tim van Wijngaarden. Onder de naam Timzingt geeft hij theaterbezoekers een hilarische avond cadeau. Een avond vol prachtige verhalen, leuke liedjes en (meerdere) gedachten om mee naar huis te nemen.

Een aantal reacties op de vorige voorstelling, 'Goed Verhaal':

Geniaal goed verhaal: humoristisch, diepzinnig, maatschappijkritisch en toch luchtig - Gerda

Dit is uit het leven gegrepen! Een lach en een traan. Ontroerend met een indringende boodschap - Jannie

Het was genieten vanwege de scherpte van zijn observaties van heden en verleden. Aandoenlijk ook hoe emoties in liedjes en teksten tot uiting komen - Aart

Agenda


Theater Timzingt Gelderland Ede

Timzingt

Timzingt maakt (liedjes)cabaret en kleinkunst en speelt over (bijna) alles wat leven heet. Timzingt heeft vier avondvullende cabaretprogramma’s geschreven. Daarnaast schrijft Tim columns voor onder meer EO-Visie. Timzingt: Goed Verhaal (CD)
CD: Goed verhaal