Corona update: bezoekers van evenementen die door de overheid zijn verboden ontvangen binnen 1 werkdag een eerste bericht (belandt soms bij ongewenste post). Muzikanten gaan een moeilijke tijd tegemoet, veel inkomsten vallen weg. Steun ze door hun muziek via Spotify te beluisteren en via acties die ze online organiseren.

Timzingt: Verloren Vaders (cabaretvoorstelling)

Culemborg, De Gelderlandfabriek, vrijdag 6 maart 2020, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Annemoon
Geweldig, geestig, scherp en ook juist zo uit het leven gegrepen. We hebben genoten!
Henk
Een topavond!
Corrie
Wat was het weer een fantastische avond. We hebben genoten. Ben nu al benieuwd naar de volgende voorstelling.
Jolanda
Top voorstelling!
Fokkelien
Zo geweldig genoten, heerlijk humoristisch, geen onderwerp wordt niet besproken, pakkend, echt, indringend en ontroerend. Bedankt.
Asor's Vader
Prachtige verhaallijnen vanuit de ballenbak. Serieuze boodschappen verpakt in ludieke humor. Ook muzikaal weer wat geleerd. Gaat dat zien !
Léonne
Enorm genoten van je show! Was benieuwd of deze show je vorige zou overtreffen. En dat is wat mij betreft gelukt! Je bent echt super creatief met woorden en weet op een leuke manier mensen te prikkelen en aan het denken te zetten!
Anja
Geweldige avond gehad!!

Info

In zijn vijfde cabaretprogramma vindt Timzingt zichzelf op een wel heel rare plek: de ballenbak van het kinderparadijs. Hoe hij er precies beland is, is een raadsel, maar het blijkt de ideale plek om zijn leven te overdenken. Al wachtend komt Tim tot verrassende inzichten. Hij blijkt niet de enige verloren vader te zijn...

Een gloednieuw cabaretprogramma - voor man/vrouw/opa/oma/iedereen - over altijd kind zijn, volwassen worden, over grote verwachtingen hebben en deze weer los moeten laten. Over stiekeme fantasieën en harde realiteit. Is dit dan wat het is en hoe nu verder? Eén ding is zeker: dit wordt Tims eerste voorstelling met ballen!

‘Verloren Vaders’ is de vijfde cabaretvoorstelling van Tim van Wijngaarden. Onder de naam Timzingt geeft hij theaterbezoekers een hilarische avond cadeau. Een avond vol prachtige verhalen, leuke liedjes en (meerdere) gedachten om mee naar huis te nemen.

Een aantal reacties op de vorige voorstelling, 'Goed Verhaal':

Geniaal goed verhaal: humoristisch, diepzinnig, maatschappijkritisch en toch luchtig - Gerda

Dit is uit het leven gegrepen! Een lach en een traan. Ontroerend met een indringende boodschap - Jannie

Het was genieten vanwege de scherpte van zijn observaties van heden en verleden. Aandoenlijk ook hoe emoties in liedjes en teksten tot uiting komen - Aart

Agenda


Theater Timzingt Culemborg Gelderland

Timzingt

Timzingt maakt (liedjes)cabaret en kleinkunst en speelt over (bijna) alles wat leven heet. Timzingt heeft vier avondvullende cabaretprogramma’s geschreven. Daarnaast schrijft Tim columns voor onder meer EO-Visie. Timzingt: Goed Verhaal (CD)
CD: Goed verhaal