Timzingt: Verloren Vaders (cabaretvoorstelling)

Culemborg, Theater de Fransche School, dinsdag 7 januari 2020, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Pauline
Ontzettend leuk! Dankjewel!
Henk
Weer erg knap gedaan, we hebben genoten! Bij een try-out mag er wat op te merken zijn: Voor ons in de categorie Gereformeerde bonders, vonden we sommige opmerkingen (itt eerdere voorstellingen), soms op het randje en voelden we ons daar ongemakkelijk door. Als Tim iets minder op dat randje balanceert, blijft het voor iedereen leuk.
Andries
Ontzettend leuke show, over het startliedje zou ik nog eens nadenken als ik Tim was. De suggestie "liever haksenie" kwam hard aan bij mij, vader van een overleden kind, maar zette me ook meteen in de stand "Ik zou willen dat ik haar terug had" en maakte mij open voor alle (woord)grappen die volgden. Tim, je bent een toptalent!
Wil Oldenboom
Heb een fantastische avond gehad. Veel gelachen. Je denkt na de vorige voorstelling het kan niet beter maar toch weer gelukt. Ga genieten mensen.

Info

In zijn vijfde cabaretprogramma vindt Timzingt zichzelf op een wel heel rare plek: de ballenbak van het kinderparadijs. Hoe hij er precies beland is, is een raadsel, maar het blijkt de ideale plek om zijn leven te overdenken. Al wachtend komt Tim tot verrassende inzichten. Hij blijkt niet de enige verloren vader te zijn...

Een gloednieuw cabaretprogramma - voor man/vrouw/opa/oma/iedereen - over altijd kind zijn, volwassen worden, over grote verwachtingen hebben en deze weer los moeten laten. Over stiekeme fantasieën en harde realiteit. Is dit dan wat het is en hoe nu verder? Eén ding is zeker: dit wordt Tims eerste voorstelling met ballen!

‘Verloren Vaders’ is de vijfde cabaretvoorstelling van Tim van Wijngaarden. Onder de naam Timzingt geeft hij theaterbezoekers een hilarische avond cadeau. Een avond vol prachtige verhalen, leuke liedjes en (meerdere) gedachten om mee naar huis te nemen.

Een aantal reacties op de vorige voorstelling, 'Goed Verhaal':

Geniaal goed verhaal: humoristisch, diepzinnig, maatschappijkritisch en toch luchtig - Gerda

Dit is uit het leven gegrepen! Een lach en een traan. Ontroerend met een indringende boodschap - Jannie

Het was genieten vanwege de scherpte van zijn observaties van heden en verleden. Aandoenlijk ook hoe emoties in liedjes en teksten tot uiting komen - Aart

Agenda


Theater Timzingt Culemborg Gelderland

Timzingt

Timzingt maakt (liedjes)cabaret en kleinkunst en speelt over (bijna) alles wat leven heet. Timzingt heeft vier avondvullende cabaretprogramma’s geschreven. Daarnaast schrijft Tim columns voor onder meer EO-Visie. Timzingt: Goed Verhaal (CD)
CD: Goed verhaal