Timzingt: Verloren Vaders (cabaretvoorstelling)

Culemborg, Theater de Fransche School, woensdag 8 januari 2020, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Frank Van Geffen
Het was super! Een mooie ontroerende rode draad, prachtige liedjes en doordachte woordgrappen. Ik heb van begin tot einde genoten!
Een Van De Vele Verloren Vaders
Grappig, herkenbaar en goed dooraldachte verhaal lijn wat het aangenaam maakt om naar te luisteren. Zeker voor leeftijds en vakgenoten (onderwijs) van Tim een aanrader!
Marjo Eurlings
Tim als taalkunstenaar in een voorstelling met vaart. Ook voor ongelovigen (hier en daar als heidenen aangeduid) meeslepend. Gevoelige mannenkwesties werden niet gemeden. Tim mag in de theaterplusklas!

Info

In zijn vijfde cabaretprogramma vindt Timzingt zichzelf op een wel heel rare plek: de ballenbak van het kinderparadijs. Hoe hij er precies beland is, is een raadsel, maar het blijkt de ideale plek om zijn leven te overdenken. Al wachtend komt Tim tot verrassende inzichten. Hij blijkt niet de enige verloren vader te zijn...

Een gloednieuw cabaretprogramma - voor man/vrouw/opa/oma/iedereen - over altijd kind zijn, volwassen worden, over grote verwachtingen hebben en deze weer los moeten laten. Over stiekeme fantasieën en harde realiteit. Is dit dan wat het is en hoe nu verder? Eén ding is zeker: dit wordt Tims eerste voorstelling met ballen!

‘Verloren Vaders’ is de vijfde cabaretvoorstelling van Tim van Wijngaarden. Onder de naam Timzingt geeft hij theaterbezoekers een hilarische avond cadeau. Een avond vol prachtige verhalen, leuke liedjes en (meerdere) gedachten om mee naar huis te nemen.

Een aantal reacties op de vorige voorstelling, 'Goed Verhaal':

Geniaal goed verhaal: humoristisch, diepzinnig, maatschappijkritisch en toch luchtig - Gerda

Dit is uit het leven gegrepen! Een lach en een traan. Ontroerend met een indringende boodschap - Jannie

Het was genieten vanwege de scherpte van zijn observaties van heden en verleden. Aandoenlijk ook hoe emoties in liedjes en teksten tot uiting komen - Aart

Agenda


Theater Timzingt Culemborg Gelderland

Timzingt

Timzingt maakt (liedjes)cabaret en kleinkunst en speelt over (bijna) alles wat leven heet. Timzingt heeft vier avondvullende cabaretprogramma’s geschreven. Daarnaast schrijft Tim columns voor onder meer EO-Visie. Timzingt: Goed Verhaal (CD)
CD: Goed verhaal