Greatly Blessed en projectkoor Together in concert

Oldebroek, Goede Herderkerk, zaterdag 7 december 2019, 19:30 - 22:00 uur

Info

Toegang tot de concerten van Greatly Blessed is gratis, maar gezien de belangstelling is vooraf reserveren gewenst.

Greatly Blessed Vocals & Band geeft een gezamenlijk concert met projectkoor Together. Projectkoor Together zingt zowel ballades als uptempo nummers in de traditie van de Amerikaanse gospelscene. Beide groepen worden begeleid door een compleet combo en eigen blazersensemble.

Projectkoor Together verzorgt voor het derde jaar een reeks van concerten door het hele land heen. Componist Tim Hermsen heeft enkele Nederlandstalige nummers geschreven, welke door Together worden uitgevoerd. Het thema van deze avond staat in het teken van: We Believe.

Zowel Greatly Blessed als Together, getuigen deze avond van hun bijzondere liefde voor de Heer. Het thema komt niet alleen tot uitdrukking in de liederen en de muziek, maar wordt ook ondersteund in woord en beeld. Kortom, een gevarieerd programma waar iedereen vanuit zijn eigen identiteit en geloofsbeleving bij aanwezig mag zijn. Zowel Greatly Blessed als Together geloven dat ze bij God mogen horen, en weten dat Hij liefde en bescherming geeft.

Een technisch team verzorgt deze avond het geluid en licht en beeld, en via een beamer worden de Engelse teksten vertaald.

Agenda


Concerten Greatly Blessed Oldebroek Gelderland

Greatly Blessed

Greatly Blessed is een inspirerende gospelformatie die regelmatig concerten verzorgt in Nederland. De groep bestaat uit 12 zangers en band.