Joke Buis: Vertrouwd & Nieuw

Oud-Beijerland, De Poort, zaterdag 22 februari 2020, 20:00 - 22:30 uur

Info

Benieuwd wat je kunt verwachten? Beluister de eerste nieuwe liederen uit Joke's project, in de playlist onderaan deze pagina.

Op uitnodiging van Evangelische Gemeente Hoeksche Waard brengt Joke in de aanloop naar haar voorjaarstour (april) een 'Vertrouwd & Nieuw'-concertavond in Oud-Beijerland. Kom genieten van de liederen van Joke’s nieuwe, gelijknamige CD en zing mee met vertrouwde klassiekers uit haar repertoire. Het thema ‘vertrouwen’ loopt als een rode draad door de avond heen.

Na het uitverkochte presentatieconcert in Veenendaal gaat Joke Buis in 2020 het land in met de nieuwe muziek van haar project ‘Vertrouwd & Nieuw’.

Tijdens de concerten zal Joke ook voor het eerst nieuwe, nog niet eerder verschenen, liederen ten gehore brengen uit haar project ‘Vertrouwd & Nieuw’. In dat project komen oud & nieuw bij elkaar: nieuwe, eigentijdse luisterliedjes, over thema’s die Joke’s hart raken, worden gecombineerd met nieuwe gezangen die geïnspireerd zijn op oude kerkliederen. Vertrouwen is daarin steeds het centrale thema, een thema dat past bij het leven van Joke en dat in haar muziek op verschillende manieren terugkomt.

Word Vriend van Joke
Wil je Joke steunen om ‘oud & nieuw’ samen te brengen in nieuwe liederen, waaruit vertrouwen mag spreken? Word dan ‘Vriend van Joke’ en ontvang als welkomstcadeau 2 entreekaarten + Joke’s nieuwe CD. Daarnaast zijn er diverse, vaste voordelen voor Vrienden.

Agenda


Concerten Joke Buis Evangelische Gemeente Hoeksche Waard Oud-Beijerland Zuid-Holland

Joke Buis

Joke Buis maakt nieuwe, eigentijdse luisterliedjes, over thema’s die dichtbij haar hart liggen. Ze combineert die met nieuwe gezangen die geïnspireerd zijn op oude kerkliederen. In Joke's nieuwe muziek staat het eeuwenoude thema vertrouwen centraal.