Kleine concerten tot 30 bezoekers zijn weer mogelijk. Alle activiteiten worden conform de richtlijnen van het RIVM uitgevoerd.

Living Lighty 2020: Family Matters

Veenendaal, De Basiliek, dinsdag 27 oktober 2020, 17:00 - 22:00 uur

Info

 • Dit evenement stond oorspronkelijk gepland op 2 april, en is in verband met het corona-virus noodgedwongen verplaatst naar 27 oktober.
 • Op 27 oktober 2020 organiseert Groundwork opnieuw Living Lightly. Met het thema ‘Family Matters’ duiken we in de wereld die schuilgaat achter familierelaties. Gebaseerd op een mix van psychologie en theologie. Met lessen van Michelle van Dusseldorp (psycholoog) en Arie de Rover (counselor) en muziek van Matthijn Buwalda. Leerzaam, inspirerend en uitdagend voor échte familiemensen en ook voor wie niet zo veel (met) familie heeft.

  Wie je bent werd voor een groot deel gevormd door het gezin waarin je opgroeide. Geen wonder dat familierelaties ook een belangrijke rol blijven spelen nu je volwassen bent. Dat kan heel leuk en gezellig zijn, maar ook ronduit moeilijk of een hoop gedoe.

  Het vertrekpunt van Living Lightly is: onze familie doet ertoe. In 3 uur diepen we uit hoe dat precies zit. Ontdek hoe je je op kunt stellen wanneer je last hebt van ingewikkelde familiepatronen. En leer ongezonde patronen te doorbreken terwijl je in relatie blijft met je familie.

  Het event start om 17.00 uur. Je ticket is inclusief een avondmaaltijd en drinken.

  Meer weten?
  Kijk op Livinglightly.nl