LEV: Dansen in de regen (een exclusief presentatieconcert!)

Zaltbommel, Gasthuiskapel, vrijdag 13 maart 2020, 20:00 - 22:00 uur

Info

Op 7 februari verschijnt het nieuwste album van LEV ‘Dansen in de regen’. Het is een verfrissend, maar herkenbaar album geworden met twaalf nieuwe Nederlandstalige liederen. Centraal staat het leven met God, waarin je mag zijn als een kind; blij en onbevangen, vrij en vol verlangen. Een leven met hoogte- en dieptepunten, maar met het vertrouwen dat Hij erbij is en dat Hij goed is, altijd.

In de zomer van 2019 is de band samen met producer Henk Pool de studio ingedoken om een nieuw album op te nemen. En nu is na hard werken eindelijk tijd om te genieten van het resultaat.

Wie LEV een beetje kent, weet dat de band ‘de geboorte’ van een nieuw album heel graag viert met een feestje! Zo ook dit jaar. Jelmer, Pieter, Onne, Hessel, Freek en Liesbeth nodigen je van harte uit om dit feestje met hen te komen vieren, tijdens een exclusief presentatieconcert op vrijdagavond 13 maart 2020.

Je bent die avond welkom op een intieme en idyllische locatie. Tijdens de avond zal de band de liederen van de nieuwe CD aan je laten horen, maar krijg je ook een inkijkje in de verhalen achter de muziek. Daarnaast is er volop ruimte voor een hapje, drankje en ontmoeting! Zin in een heerlijk compleet avondje uit; bestel dan snel je kaarten! Er is slechts een beperkt aantal beschikbaar.

Agenda


LEV Concerten

LEV

LEV is Hebreeuws voor het woord 'hart' en tevens de missie van de band. 'We hebben een hart voor God, mensen en muziek. We schrijven liederen vanuit ons hart en daarmee hopen we te raken.'
Dansen in de regen!
CD: Dansen in de regen!


  • Uitgelicht

  • Timzingt: Verloren Vaders

    Cabaretier Timzingt keert in het voorjaar van 2022 terug in de theaters met zijn vijfde cabaretprogramma 'Verloren Vaders'. De gelijknamige theatertour werd vorig jaar abrupt onderbroken door de coronacrisis, maar nu krijgt u alsnog de mogelijkheid deze voorstelling in het theater te beleven. In 'Verloren Vaders' vindt Timzingt zichzelf terug op een wel heel rare plek: de ballenbak van het kinderparadijs. Hoe hij er precies beland is, is een raadsel, maar het blijkt de ideale plek om zijn leven te overdenken. Al wachtend komt Tim tot verrassende inzichten.

  • New Wine Zomerconferentie
  • Kinga Ban: Geboren
  • Concert Martijn van Essen