Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Christian Verwoerd: U Alleen (kijk videoconcert terug)

Videoconcert, TERUGKIJKEN, zaterdag 26 september 2020, 20:00 - 21:30 uur

Info

T/m 26 september kun je via deze pagina een kaart kopen om direct het 1,5 uur durende videoconcert van 12 september j.l. (terug) te kijken.

Christian Verwoerd presenteert tijdens dit videoconcert, samen met voltallige band, zijn nieuwste album 'U Alleen'! Het album bevat 11 Nederlandstalige liedjes en is genoemd naar het gelijknamige openingslied.

Tijdens het videoconcert, vanaf een mooie locatie, word je meegenomen in de verhalen achter de liedjes en kun je thuis meezingen met bekende nummers van Christian. Zowel de muzikale arrangementen als de teksten zijn heel gevarieerd, waardoor je een veelzijdig programma kunt verwachten.

Christian vertelt: 'Na 10 jaar van zingen, wil ik met de titel 'U alleen' voor mijzelf een statement maken. Ik wil koers houden op de weg die ik destijds mocht inslaan toen ik er heel bewust voor koos om voor God te leven. Muziek die eeuwigheidswaarde heeft, is voor mij het allermooiste, en daar wil ik voor blijven gaan. Uiteindelijk draait alles om Hem. Als ik terug denk aan de tijd dat ik mijn eerste liederen schreef, verlang ik soms ook weer naar die onbevangen eerste liefde voor Hem.

Toegang tot videoconcert
Via de bevestigingspagina (na reserveren) en/of bevestigingsmail met de daarin opgenomen button die naar je reservering leidt, heb je na reserveren direct toegang tot het videoconcert. Het is mogelijk het concert te bekijken op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.