Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Klooster Nieuw Sion: Benedictijns leiderschap

Diepenveen, Klooster Nieuw Sion, woensdag 15 september 2021, 09:30 - 17:00 uur

Info
Tickets
Contact

De leefregel van Benedictus is onlosmakelijk verbonden met Klooster Nieuw Sion: de monniken hebben volgens deze regel gebeden, gewerkt en geleefd. De leefregel biedt inspiratie en handvatten om stil te staan bij persoonlijk leiderschap. Iedereen die eens stil wil staan bij het leidinggeven aan zijn of haar persoonlijk leven kan zich aanmelden. Als je hebt deelgenomen heb je zicht gekregen op de kenmerken van Benedictijns Leiderschap en heb je handreikingen ontvangen voor persoonlijk leiderschap. En niet te vergeten: een dag beleefd binnen het bijzondere klooster Nieuw Sion.

Programma in het kort

  - je maakt kennis met de 10 aspecten van benedictijns leiderschap
  - je ervaart wat het is om in rust en stilte daarop te reflecteren en je te bezinnen, zowel individueel als met de andere deelnemers
  - je neemt deel aan een rondgang in stilte, een maaltijd in benedictijnse stijl en – als je dat wilt – het getijdengebed
  - je gaat naar huis met een unieke ervaring en hebt inspiratie opgedaan in een bijzondere omgeving

Agenda


Trainingen Klooster Nieuw Sion

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.


 • Uitgelicht

 • Kinga Ban: Geboren

  De presentatietour van het album 'Geboren', het laatste album van zangeres Kinga Ban, is in verband met de coronacrisis verplaatst naar de periode april t/m juni. Kinga’s man Reinder en collega-muzikant Roeland geven je een inkijkje in de totstandkoming van het album. Let op: diverse presentatiemomenten zijn reeds uitverkocht, voor de andere locaties zijn nu de laatste kaarten beschikbaar!

 • Concert Martijn van Essen