Update: de komende weken zijn er nog geen concerten met publiek mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Kloostercamping Nieuw Sion

Diepenveen, Klooster Nieuw Sion, maandag 14 juni - maandag 16 augustus 2021

Info
Tickets
Contact

U bent deze zomer, van 14 juni tot 16 augustus, welkom op de intieme camping van Klooster Nieuw Sion in het buitengebied van Deventer. Net als de broeders die de abdij Sion vroeger bewoonden en het land bewerkten, biedt Klooster Nieuw Sion gastvrijheid aan iedereen die veilig in eigen land wil genieten van rust, ruimte en natuur. Het klooster staat open voor gasten van alle geloofsstromingen of juist zonder een religieuze achtergrond, die de leefregels van ons klooster respecteren. Kamperen op Klooster Nieuw Sion is een unieke ervaring: even rustgevend als levendig, even vervuld als verstild.

Kamperen op Nieuw Sion is anders dan op een gewone camping, vertelt directeur Marten IJmker: “Natuur en ruimte zijn denk ik herkenbare ingrediënten die mensen op vakantie ervaren, en daarvan is er op volop te genieten op en rondom ons klooster. Maar we moedigen bezoekers ook aan mee te gaan in het dagelijks ritme van het kloosterleven op Nieuw Sion. We merken dat gasten het bijzonder vinden om daarvan te proeven, bijvoorbeeld door mee te doen aan de dagelijkse getijdengebeden. Juist in de bijzondere tijd waarin we leven is vakantie ook een moment om even stil te staan bij de tijd die achter je ligt, even te bezinnen en op adem te komen.”

Een heerlijk ontbijt- en dinerbuffet in de nieuwe koffieschenkerij van het klooster maakt standaard deel uit van verblijf op de kloostercamping, zodat gasten in alle rust kunnen genieten van hun vakantie.

Agenda


Deventer Overijssel Klooster Nieuw Sion

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.


  • Uitgelicht

  • Reserveer nu voor de New Wine Zomerconferentie

    De New Wine Zomerconferentie is vanwege de coronapandemie in 2021 live te volgen via internet. Het thema is: 'Leven in Jezus' met als hoofdspreker de Zuid-Afrikaanse theoloog Alexander Venter. Een beperkt aantal daggasten kan de conferentie wel fysiek bijwonen op Landgoed Velder in Liempde. Voor jongeren (13 t/m 17 jaar) komt er een fysieke NEXTconferentie, mits de coronamaatregelen dat te zijner tijd toestaan. De betaling voor dagbezoek of NEXT wordt pas afgeschreven als zeker is dat dit door kan gaan. Reserveer daarom nu je tickets voor de livestream, dagbezoek en/of NEXT-conferentie.

  • Kinga Ban: Geboren
  • Concert Martijn van Essen