Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Ook de 1,5 meter kan aanleiding zijn om concerten te annuleren. Als je een reservering hebt voor die periode hoor je in de loop van de komende week wat dit voor jouw reservering betekent.

High tea met Sifra Bekx en Danielle Rebel

Apeldoorn, Compassion Café, zaterdag 13 november 2021, 13:30 - 15:00 uur

Info

Ben jij toe aan een middagje gezellig bijpraten met vriendinnen? Of heb je zin in een (h)eerlijke high tea met thee, chocolade en een inspirerende boodschap? Sifra Bekx (InSalvation) en Danielle Rebel (Fair Rebel) zien er naar uit om jullie te ontmoeten en samen te genieten van de high tea, verhalen en muziek. Je gaat naar huis met nieuwe (Bijbelse) inspiratie en praktische handvaten om de opgedane inzichten thuis verder handen en voeten te geven.

Tijdens deze herfsteditie van het Compassion Cafe: pop-up edition zorgen wij voor de warme chocolademelk met slagroom, de kleedjes en marshmallows bij de vuurkorven. Wie neem jij mee naar de high tea?

Sifra Bekx is leadsinger bij InSalvation en spreker. Danielle Rebel is spreker en oprichter van de kledinglijn Fair Rebel. Allebei willen ze graag anderen vertellen over Jezus’ liefde voor ons en delen ze hun hart en levensverhalen met hun luisteraars.

Programma Compassion Café pop-up edition:
11 november (19.00 en 21.00 uur): Tentconcerten LEV
12 november (19.00 en 21.00 uur): Tentconcerten Matthijn Buwalda
13 november (13.30 uur): High tea met Sifra Bekx en Danielle Rebel
13 november (19.30 uur): Aanbiddingsconcert Eline Bakker, Sharon Kips en Gilbert Thera

COVID maatregelen
Tijdens de programma’s volgen we alle op dat moment geldende corona maatregelen. Enkele dagen voor het evenement krijg je een mail met meer informatie over onder andere parkeren en aankomsttijden.