Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

High tea met Sifra Bekx en Danielle Rebel

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Ben jij toe aan een middagje gezellig bijpraten met vriendinnen? Of heb je zin in een (h)eerlijke high tea met thee, chocolade en een inspirerende boodschap? Sifra Bekx (InSalvation) en Danielle Rebel (Fair Rebel) zien er naar uit om jullie te ontmoeten en samen te genieten van de high tea, verhalen en muziek. Je gaat naar huis met nieuwe (Bijbelse) inspiratie en praktische handvaten om de opgedane inzichten thuis verder handen en voeten te geven.

Tijdens deze herfsteditie van het Compassion Cafe: pop-up edition zorgen wij voor de warme chocolademelk met slagroom, de kleedjes en marshmallows bij de vuurkorven. Wie neem jij mee naar de high tea?

Sifra Bekx is leadsinger bij InSalvation en spreker. Danielle Rebel is spreker en oprichter van de kledinglijn Fair Rebel. Allebei willen ze graag anderen vertellen over Jezus’ liefde voor ons en delen ze hun hart en levensverhalen met hun luisteraars.

Programma Compassion Café pop-up edition:
11 november (19.00 en 21.00 uur): Tentconcerten LEV
12 november (19.00 en 21.00 uur): Tentconcerten Matthijn Buwalda
13 november (13.30 uur): High tea met Sifra Bekx en Danielle Rebel
13 november (19.30 uur): Aanbiddingsconcert Eline Bakker, Sharon Kips en Gilbert Thera

COVID maatregelen
Tijdens de programma’s volgen we alle op dat moment geldende corona maatregelen. Enkele dagen voor het evenement krijg je een mail met meer informatie over onder andere parkeren en aankomsttijden.


Compassion Café: pop-up edition

Compassion Café: pop-up edition

Wegens succes een nieuwe editie van Compassion Café: pop-up edition! Genieten van de woordkunsten van Matthijn Buwalda, een intiem concert met de band LEV, de high tea met een boodschap met Sifra Bekx en Danielle Rebel of een aanbiddingsconcert onder een sfeervolle stretchtent met Eline Bakker en Sharon Kips. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij het Compassion pop-up café. “Dit was echt een avondje uit!” of “Bijzonder fijn om weer samen God te aanbidden.” zijn reacties op de vorige editie in Surhuisterveen.