Trinity Wereldwijs: De Grote Familie tour

Bodegraven, Ontmoetingskerk, zaterdag 14 mei 2022, 16:15 - 17:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity Wereldwijs voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Fam Kleinjan
We konden al eerder een concert bijwonen maar nu voor het eerst met alle kids uit het gezinshuis. Zo tof om te zien hoe lekker ze meedoen, de vrijheid die er is tijdens het concert. Het was weer een feestje met toch een laagje serieuze teksten, super combi. We hebben enorm genoten met z'n tienen, dank!! Nu alleen nog even oplossen hoe ik de kids onder de douche krijg met al die mooie handtekeningen van jullie ;-)
Fam. Wolswijk
Het was echt een feestje. Wij en onze jongens hebben zo genoten. Geweldige muziek, super sfeer, top band! Geweldig uitje!
Familie Van T Hof
Was een groot feest ????????????
Saskia
Het was SUPER tof !!!!!! En geweldig. Alles was fantastisch !!! Complimenten aan iedereen voor- en achter de schermen !!
Marilène Van Der Slik
Wat een onwijs leuk concert. Het publiek wordt er echt bij betrokken en zo wordt het 1 groot feest. Grote complimenten. Ook heel leuk om te zien welk plekje de kinderen van Kinga krijgen ???? ook leuk dat je na afloop met ze op de foto konden en een gezellig praatje kon maken.
Michel
Geweldig genoten onze zoon heeft autisme en heeft bij die muziek veel baat bij. Hij draagt als hij het mogelijk heeft zijn Trinity t'hirt dat geeft hem houvast.
Myrthe
Een groot familie feest! Verkleed, dansen, meezingen, het was super gezellig! Een aanrader voor groot en klein.
Marloes
Prachtig concert, was echt een feestje!! Goede tip vd organisatie is om gehoorbescherming mee te nemen voor jonge kinderen!
Marie
Super toffe show! Voor jong en oud, 1 groot feest! #aanrader
Dick
Enorm genoten met onze kids van dit feestje! Voelden ons één grote familie!
Usia
Oh dit was geweldig! Echt 1 groot feest, onze kinderen vonden het ontzettend leuk maar ook opa en oma gingen ervan swingen! Echt een aanrader voor de hele familie! Muzikaal zit het ook super in elkaar en de vreugde die de band uitstraalt en het plezier wat ze hebben maakt je vrolijk.
Eric Bette
Het was één groot feest! Super gezellig en leuk!
Annelies
Weer onwijs genoten van dit hemelse feest! Voor jong en oud plezier. Ook inspirerend voor de muzikale ontwikkeling van mijn kids. Merch leuk, alle cds ook gaaf en lekkere wafels bij de foodtruck.

Info

Ben jij wel weer toe aan een feestje? Mis dan deze concerten van Trinity Wereldwijs niet! Een concert boordevol positieve vibes waar je mee mag zingen, dansen en genieten samen met je gezin of vrienden.

Toen iedereen bij het woord 'corona’ nog alleen maar aan Mexicaans bier dacht, begon Trinity aan dit avontuur samen met hun gezinnen en vrienden. In een groot huis net over de grens namen ze de basis op voor de liedjes. ‘Muziek voor onderweg door het leven’, vertelt Elbert Smelt, leadzanger van de band. ‘En daarmee treden we in het voetspoor van vele helden voor ons, want wijzelf zijn bijvoorbeeld opgegroeid met muziek van Elly en Rikkert. Die klonk thuis en in de auto, en die liedjes gaan in je lijf en leven zitten. Bij alle moeilijke en blije momenten speelt muziek een cruciale rol. Het wordt de soundtrack van je bestaan. Wij willen muziek maken die alles te maken heeft met het gewone leven EN met het leven met God’.

Reacties bezoekers:

Vader en zonen Stoffer: ‘Het perfecte familie-uitje voor ons! We konden meezingen, dansen en zijn zelfs verkleed gekomen als cowboys. Top quality-time voor mij en de boys.’

Opa, dochter en kleindochter Broekmans: ‘Waar vind je nou livemuziek die zó geschikt is voor alle leeftijden en gaat over het echte leven EN het koninkrijk van God?’

Rik en een groep vrienden uit Gorkum: ‘We zijn met onze JV gegaan en dit voelt gewoon als precies het goede vervolg op de liedjes die we kennen van Elly en Rikkert. Wat een feestje en wat zingen die kids van Kinga mooi! Heeft ons echt geraakt, dat je ondanks het wegvallen van je moeder zo kunt blijven zingen!’

Bestel snel je kaarten, want op=op!