4 Trinity Wereldwijs op zaterdag 19 maart 2022 in Ridderkerk - truetickets.nl
Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Ook de 1,5 meter kan aanleiding zijn om concerten te annuleren. Als je een reservering hebt voor die periode hoor je in de loop van de komende week wat dit voor jouw reservering betekent.

Trinity Wereldwijs: De Grote Familie tour

Ridderkerk, De Levensbron, zaterdag 19 maart 2022, 19:30 - 20:45 uur

Info
Tickets
Contact

De mannen van Trinity brengen onder de naam ‘Trinity Wereldwijs’ familiemuziek uit en na lang broeden is daar nu eindelijk het album ‘Een Grote Familie’. Als je de spiksplinternieuwe muziekvideo van de gelijknamige titeltrack nog niet hebt gezien mis je echt wat, want de hele Trinity familie trekt als een bonte stoet langs en de lol spat er van af! Positieve vibes waar je nu, in quarantaine-tijd, van opleeft. Vanaf nu is ‘Een Grote Familie’ overal te koop én lanceert ‘Trinity Wereldwijs’ ook een bijbehorende tour in de herfstvakantie.

Trinity Wereldwijs
Toen we bij het woord 'corona' alleen nog maar aan Mexicaans bier dachten begon Trinity aan dit avontuur samen met hun gezinnen en vrienden. In een groot huis net over de grens namen ze de basis op voor de tracks die nu verschijnen. ‘Muziek voor onderweg door het leven’, vertelt Elbert Smelt, leadzanger van de band. ‘En daarmee treden we in het voetspoor van vele helden voor ons, want wijzelf zijn bijvoorbeeld opgegroeid met muziek van Elly en Rikkert. Die klonk thuis en in de auto, en die liedjes gaan in je lijf en leven zitten. Bij alle moeilijke en blije momenten speelt muziek een cruciale rol. Het wordt de soundtrack van je bestaan’.

Coronatoegangsbewijs
Let op: voor concerten in oktober heb je een coronatoegangsbewijs nodig via de CoronaCheck app of op papier. Dit geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar. Meer informatie over hoe je dit regelt vind je op deze website-pagina van de Rijksoverheid.

Agenda


Trinity Concerten Trinity Wereldwijs

Trinity Wereldwijs

Onder de naam 'Trinity Wereldwijs' lanceert de band Nederlandstalige familiemuziek. Het eerste album 'Een Grote Familie' is in januari verschenen, in het najaar volgt een tour in de herfstvakantie.


  • Uitgelicht

  • Timzingt: Verloren Vaders

    Cabaretier Timzingt keert in het voorjaar terug in de theaters met zijn vijfde cabaretprogramma 'Verloren Vaders'.