Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Ook de 1,5 meter kan aanleiding zijn om concerten te annuleren. Als je een reservering hebt voor die periode hoor je in de loop van de komende week wat dit voor jouw reservering betekent.

Lessons and Carols

Diepenveen, Klooster Nieuw Sion, zondag 19 december 2021, 16:00 - 17:00 uur

Info
Tickets
Contact

Op zondag 19 december wordt op Klooster Nieuw Sion opnieuw het Festival of Nine Lessons and Carols gevierd. Een kerstervaring om niet te missen!

Het Festival of Nine Lessons and Carols is een kerstviering die traditioneel op Kerstavond plaatsvindt; de lessons en de carols vertellen samen het kerstverhaal.

Een Festival van negen lezingen (lessons) en Carols is misschien wel de meest populaire kerstviering aan het worden in onze Nederlandse kerken. Deze vorm van viering werd voor het eerst bedacht en uitgevoerd in 1880 door Edward Benson.

De zang wordt verzorgd door het New Sion Choir o.l.v. Jan van Dijk. De muziek en samenzang zijn afwisselend van stijl, de lezingen zijn in het Nederlands. Toegang is vrij, maar aan het einde van de viering is er een deurcollecte. U kunt ook doneren via het reserveringsformulier.


Klooster Nieuw Sion

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.