4 Klooster Nieuw Sion op zondag 26 juni 2022 in Diepenveen - truetickets.nl
Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Ook de 1,5 meter kan aanleiding zijn om concerten te annuleren. Als je een reservering hebt voor die periode hoor je in de loop van de komende week wat dit voor jouw reservering betekent.

Koorvesper

Diepenveen, Klooster Nieuw Sion, zondag 26 juni 2022, 18:00 - 19:00 uur

Info
Tickets
Contact

Een vesperdienst is niet zomaar een dienst. Wij spreken van een vesper wanneer het gaat om een gebedssamenkomst aan het einde van de dag. Een vesperdienst is een gebed in de avond, een avondgebed. Een koorvesper op Klooster Nieuw Sion is een eenvoudige dienst, waarin we luisteren naar het gezongen Woord, een korte overdenking en samen bidden.

Toegang tot de koorvesper is gratis, vooraf reserveren is gewenst. U heeft geen coronatoegangsbewijs nodig voor bezoek aan de koorvesper, er wordt 1,5 meter afstand gehouden en een beperkt aantal bezoekers toegelaten.


Klooster Nieuw Sion

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.