Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Groningen, De Verbinding, vrijdag 10 juni 2022, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

E&L
We hebben genoten met onze beide tieners, die het ook heel mooi en fijn vonden. Een mooie mix van bekende en nieuwe liederen die met passie en enthousiasme werden gebracht. Zo'n concert in een volle kerk was lang geleden. We kunnen er weer even tegenaan, bedankt.
Jakob En Anita
We hebben genoten van het mooie optreden. Hopelijk volgend jaar weer. Was mooi om de emoties te zien van de band. Ga zo door!
Arie, Annet, Gonda En Hinke
Wat een héérlijke ontmoeting en beleving na al die tijd. We hebben genoten van jullie. De kerk was voelbaar gevuld met de heilige Geest. Laten we Jezus hiervoor danken in onze gebeden. Wij houden van jullie.
José
Geweldige avond gehad! Hoe mooi was het toen we met elkaar ' Breng ons samen' zongen, en wat een geluid! Zelden Sela zelf ook zo zien genieten op het podium. Wat moet het voor hen ook moeilijk geweest zijn om zonder publiek op te treden.
Alke
Het was prachtig, mooie nieuwe en bekende liederen. Een feestje en af toe een traantje weg pinken. Heerlijk om samen uit volle borst God te eren en te prijzen.
Ina
Geweldig! Kaarten van de kinderen gekregen voor moederdag. Het was echt een feest. Wat een muzikale gaven hebben jullie gekregen. We hebben enorm genoten. Soli Deo Gloria!
Jefke
Een prachtige avond ! Genoten van het enthousiasme waarmee de liederen ten gehore werden gebracht ! Tip : Misschien alle liederen op de beamer vermelden ? (als slechthorende was de verstaanbaarheid voor mij beperkt !)
Carlien
Wat heerlijk om zo met elkaar te zingen! De nieuwe liederen, maar ook de bekenden, alles was tot eer van God. Feest, eerbied, vreugde en geloof - dank Sela! Het was een fantastische avond.
Linde
Prachtig!! Genoten van begin tot eind!
Janneke
In één woord….GEWELDIG. Goddank voor deze avond ????
Tiemen En Janny
Ondanks vele voor ons onbekende liederen toch enthousiast meegezongen mooie avond gehad geweldig dat Sela op gepaste wijze ons meenam naar ons levenseinde d.m.v. gezongen liederen en gebed,
Trineke
Fantastische avond!
Wilma Elsinga
Het was een superfijn concert, samen zingen/luisteren en verbonden met zoveel medechristenen. Na een lange periode zonder concerten een weldaad voor hart, hoofd en oren. Wie nog niet naar de zomertour van Sela is geweest en een kans heeft om te gaan: Ga er heen, je zal geen spijt krijgen.
Gerda En Steven.
Wat een heerlijke avond. Echt kippenvel momenten. Wat een mooie liederen weer geleerd.
Willy En Elma
Genoten van dit eerste concert na de coronatijd. Samen met mijn vrouw op onze 28 jarige huwelijksdag. Wat een feest. En ook mooi om herinneringen op te halen, emotie te zien... ???????? Het Westland kwam ook nog voorbij.. ????
Anna
Was bemoedigend en troostvol. Het waren mooie liederen.
Jan En Greetje
Wij hebben enorm genoten. Veel emotie tijdens het zingen. Wat heerlijk om zo samen de Heer te prijzen. Zien alweer uit naar volgende concert
Henk
Prachtig de nieuwe liederen. Geraakt en om stil van te worden.
Bianca
Wat een prachtige avond heb ik gehad samen met mijn moeder. Fijn om dit samen te beleven. Het was ontroerend en tegelijk ook zo mooi en vol blijdschap. En wat een enthousiaste zanger en zangeres, en natuurlijk prachtig begeleid door hun band. Er straalde zoveel emoties van af, daar werd ik zo door geraakt. Emoties van verdriet en blijdschap, zo menselijk. En wat fijn om dan ook nog met zoveel mensen over Jezus te kunnen zingen en te weten er is een toekomst vol van hoop, dan kun je toch alleen maar dankbaar zijn!!
Gea
Mijn zus en ik, enthousiaste Sela vrienden, hebben genoten! Ons verlangen is om met veel mensen God groot te maken. Gisteravond met Sela in Groningen is dat meer dan goed gelukt!

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.

PHP 5.6.40