Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Rotterdam, Grote of Sint-Laurenskerk, vrijdag 7 oktober 2022, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Jeannet
Echt er van genoten
Anja
Het was weer een geweldige avond, met zovelen samen zijn en zingen met elkaar tot Gods eer! Je kon merken dat ieder dit heeft gemist, ???? dankbaar dat dit weer kan! We zien uit naar een volgend concert ???? (lange wachtrijen in de pauze bij de koffie, kan m.i.z op een snellere manier)
Juul Hofsink
Prachtig concert weer in een fantastische stad en kerk natuurlijk! Voor alle muziekanten ( ook in de schaduw) en werkers daaromheen: Gods zegen gewenst op jullie mooie werk! Voor Frans in het bijzonder: we gaan je missen Frans, want wat heb jij een ontwikkeling doorgemaakt wat ben je leuk!! Ga met God en Hij zal met je zijn!
Bri
Genoten! Was een heerlijke avond in een prachtige kerk. Er was liefde voor elkaar, maar boven alles voor Hem. Wel eenzijdige boodschap. GOD IS LIEFDE en dat is zo Maar als je NIET IN HEM GELOOFD EEN VERTEREND VUUR. Gods zegen toegewenst voor iedereen
Jeanine
Prachtig programma, thuiskomen na die twee jaar zonder jullie. Het heeft me ontroerd, blij gemaakt en een avond heel dicht bij God gebracht. Groot compliment aan de techniek. Geluid was fantastisch van ieder instrument en de zang. Top!
Heco
Een indrukwekkende viering ter ere van God ! Dank voor jullie prachtige uitvoering
Karin
Heel erg mooi concert, erg mooie mix van bekende en nieuwe liederen!
Claudia
Super mooi concert!
Mariska
Wij waren met ons gezin. Voor het eerst dat mijn kinderen zo'n massaal evenement meemaakten, en wat een feest!!!
Nienke
Prachtig afwisselend concert. Wat een talent!
Els
Prachtig concert, lied van Adrian heeft geraakt. Juist twijfel en vertrouwen maken geloof en hoop zo belangrijk. Dank.
Jan
Weer een mooi concert met mooie teksten
Jannie
Een prachtige avond en lofprijzing voor onze grote God.
Yolanda
Een geweldige avond gehad!
Erik Van Rossum
Een oprecht en warm welkom thuis. Dank jullie wel.
Cathy
Toetsenist en zanger moet zijn !!!!!!’ Heel goed. En de mensen van de techniek: toppie. Wordt vaak vergeten. Maar jullie zijn goud waard.
Rene En Erica
Wat een goed concert, genoten van de kwaliteit van de muzikanten en het geluid. Fijne sfeer en top liederen.
Christian Van Santen
GEWELDIG!! Wat een concert. GROOTS!! Wat een hoopvolle boodschap!! Dank allen!!!!
Maria
Wat was het fantastisch! Een ware explosie van aanbidding en andere prachtige liederen. Wat hebben we met elkaar God groot gemaakt in deze prachtige kerk. Samen met 6 vriendinnen heel erg genoten.
Anne
Het was prachtig. Wat een mooie muziek en mooie stemmen. We hebben genoten. Vrolijkheid en sereniteit wisselden elkaar af. Dank

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.

PHP 5.6.40