Trinity Kerststallen Tour 2022

Bennekom, Foliohoeve, zondag 11 december 2022, 20:00 - 21:45 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Klazien
Wat een heerlijk feestje! Zingen, dansen, springen! Mooie nummers, goede sfeer! 23 dec nog een keer :)
Jan-Willem Dijkstra
Elk jaar weer blijft het geweldig, kerst is voor iedereen!
Carolien
Heerlijk om helemaal in kerstsfeer te komen en samen te dansen en zingen tot eer van God!
Christine
Het concert in Bennekom was een feestje! Echt super tof! Bedankt Trinity!
Dirja
We hebben genoten! Het enthousiasme spat er vanaf! Zo'n plezier in het muziekmaken met elkaar, heerlijk! En ook eerlijk: Let Love be the gift, we hebben allemaal de genade van Kerst nodig. Echt klasse!
Remco
Was een super mooi en feestelijk concert!
Heleen En Anne
Geweldig lokatie tussen de paarden en top sfeer met pure liefde, dus volop genieten. Je kunt niet stil blijven staan van de mooie ritmes , dus warm blijf en word je zeker en natuurlijk icm de heerlijke warme drankjes en lekkernijen. op in iedergeval naar volgend jaar in Bennekom of misschien wel eerder!
Jan Christiaan
Was weer een geweldige avond Trinity! Dank om in deze tijd stil te staan bij meer genade!
Lotte
Wij zijn weer diep geraakt ❤️ wat zijn jullie fantastisch, de energie de puurheid, geweldig mooi!!!!! Gelachen en meer dan een paar traantjes gelaten, dank is groot voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt
Jan-Willem
Super concert! Ook vanwege de vele nummers/medleys. Mooie kerstversie van 'Love is all around'. En this 'little light of mine' was de kers(t) op de taart! :D
Janny
In een woord fantastisch, wat een sfeer en puurheid.Dank jullie wel????????????????????????
Leontien
Was superfeestje!
Thea
Geweldig! Ik ben dankbaar dit mee te mogen maken. Jullie leiden in de stal ..en wij lijden mee....met jullie lijden..... Wat een tour. Elke voorstelling in deze kou. De dames mogen een extra knuffel van mij. Ze zijn toppie! Volgend jaar weer en nog een lied meer? Ik wens jullie met mijn,door jullie verwarmde warme hart, een warm hart toe, met een warm (t)huis.

Info

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om in winterse festivalsfeer op te laden voor kerst!

Ook deze winter trekt Trinity langs maneges door het hele land om die op te tuigen tot oergezellige kerststallen. Met hun unieke combinatie van uitbundigheid en diepgang weten ze jong en oud te raken en aan het dansen te krijgen.

Het zijn gekke tijden. Er speelt van alles. Net als in de tijd dat Jezus werd geboren. En we geloven dat Hij nog steeds geboren wil worden in ons Leven. In ons land. Midden in onze sores en gedoe. Kerst is meer nodig dan ooit. Dus wil je samen met honderden anderen meezingen tot je hees bent? Op de toonhoogte komen van kerst? Je verbonden voelen met elkaar ondanks alles? Dan moet je er (opnieuw) bij zijn!

Er is van allerlei lekkers zoals: speciaal bier, chocolademelk en glühwein. En wat dacht je van warme wafels terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes? En als het feest losbarst kun je je warm dansen en zingen met Trinity songs, kerstliedjes uit heel de wereld en vele genres. Trinity speelt op twee boerenkarren en de concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan en knallen!

Middagvoorstellingen
Speciaal voor kinderen hebben we in Gouda (10 december), Dordrecht (17 december), Drachten (22 december) en Putten (23 december) een middagvoorstelling: een geweldige show met een mix van kerst en Trinity Wereldwijs. Omdat het voor jou als gezin best dure tijden zijn, hanteren we voor deze voorstelling een vaste prijs voor iedere bezoeker. De middagvoorstelling is korter en daarmee ook voor kinderen vanaf 4 jaar geschikt.

Reacties van eerdere bezoekers aan de Kerststallen Tour:

‘Wij hebben ons kerstdiner ingeruild om met de hele familie naar de Trinity Kerst Stallen Tour te gaan’. Voor iedereen leuk en bere-gezellig’. - Joke Lanninga

‘Na dit concert kan onze kerst niet meer stuk’ - Michael Lannoo

‘Voor ons is dit de plek waar we met gelovige EN niet-gelovige vrienden Kerst kunnen vieren’ - Marieke van Eijk

Veilig reserveren:
Op alle concertplekken is er goede ventilatie. Mochten de coronamaatregelen tijdens de tour toch roet in het eten gooien, wordt er gekeken naar een online variant. Dan rekenen we alleen de kosten van een online ticket en krijg je de rest van het bedrag teruggestort.