Trinity Kerststallen Tour 2022

Putten, Hippisch Verband, vrijdag 23 december 2022, 16:00 - 17:15 uur

Reacties van bezoekers

Daniël En Emke
Het was heel gezellig, met veel leuke liedjes! Ik vond het heel leuk!
Daniëlle
Ontzettend leuk , enthousiast concert!
Ingeborg
Wederom een feestje, zoals Trinity dat altijd doet. En mijn kinderen daarin meenemen is geweldig! Op naar volgend jaar.
Leonie
Wat was het een feestje vanmiddag! Heerlijke muziek, enthousiaste band en gezellige sfeer. Mijn zoon van 8 jaar zei zo treffend: die zanger staat daar zo blij, ik word daar ook blij van!
Liesbeth
Erg leuk! Een gezellige sfeer en wat een enthousiast optreden!
Arthur
Het was voor zoon Daniel en mijzelf een perfect begin van ons Kerstvakantie! Fantastisch! Iedere keer weer een feest met Trinity! En je komt zo veel bekenden tegen. One big happy family!
Roshani
Geweldig vrolijk concert voor kinderen en volwassenen.

Info

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om in winterse festivalsfeer op te laden voor kerst!

Ook deze winter trekt Trinity langs maneges door het hele land om die op te tuigen tot oergezellige kerststallen. Met hun unieke combinatie van uitbundigheid en diepgang weten ze jong en oud te raken en aan het dansen te krijgen.

Het zijn gekke tijden. Er speelt van alles. Net als in de tijd dat Jezus werd geboren. En we geloven dat Hij nog steeds geboren wil worden in ons Leven. In ons land. Midden in onze sores en gedoe. Kerst is meer nodig dan ooit. Dus wil je samen met honderden anderen meezingen tot je hees bent? Op de toonhoogte komen van kerst? Je verbonden voelen met elkaar ondanks alles? Dan moet je er (opnieuw) bij zijn!

Er is van allerlei lekkers zoals: speciaal bier, chocolademelk en glühwein. En wat dacht je van warme wafels terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes? En als het feest losbarst kun je je warm dansen en zingen met Trinity songs, kerstliedjes uit heel de wereld en vele genres. Trinity speelt op twee boerenkarren en de concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan en knallen!

Middagvoorstellingen
Speciaal voor kinderen hebben we in Gouda (10 december), Dordrecht (17 december), Drachten (22 december) en Putten (23 december) een middagvoorstelling: een geweldige show met een mix van kerst en Trinity Wereldwijs. Omdat het voor jou als gezin best dure tijden zijn, hanteren we voor deze voorstelling een vaste prijs voor iedere bezoeker. De middagvoorstelling is korter en daarmee ook voor kinderen vanaf 4 jaar geschikt.

Reacties van eerdere bezoekers aan de Kerststallen Tour:

‘Wij hebben ons kerstdiner ingeruild om met de hele familie naar de Trinity Kerst Stallen Tour te gaan’. Voor iedereen leuk en bere-gezellig’. - Joke Lanninga

‘Na dit concert kan onze kerst niet meer stuk’ - Michael Lannoo

‘Voor ons is dit de plek waar we met gelovige EN niet-gelovige vrienden Kerst kunnen vieren’ - Marieke van Eijk

Veilig reserveren:
Op alle concertplekken is er goede ventilatie. Mochten de coronamaatregelen tijdens de tour toch roet in het eten gooien, wordt er gekeken naar een online variant. Dan rekenen we alleen de kosten van een online ticket en krijg je de rest van het bedrag teruggestort.

PHP 5.6.40