Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Putten, Oude Kerk, zaterdag 1 april 2023, 20:00 - 21:45 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Dianne
Prachtige en indrukwekkende avond. We hebben genoten. Samen zingen en ook luisteren.
Bea
Het was prachtig!
Mariska
Voor mij de 1e keer een Selaconcert, wat heb ik genoten. Het was een prachtige , indrukwekkende (met 1 min stilte) avond. Erg mooie liederen.
Hermien
Prachtige liederen, maar we hebben wel het enthousiasme van Frans gemist
Janny
Geweldig, Prachtig, Bijzonder Mooi en zeer dankbaar dat ik mijn eerste concert heb mogen meemaken van SELA....!!
Willemieke
Indrukwekkend en bewogen concert! Uitbundig en ingetogen, lof en eer aan onze opgestane Heer. Bijzonder mooi gebracht door Sela. Geweldig!!
Karin
We hebben genoten! Wat een prachtig concert was het! Een fijne verdeling tussen samen zingen en luisteren naar de band. Prachtig om op deze manier uit te zien naar pasen!
Hanneke
We hebben het concert als bijzonder mooi ervaren. De diepgang in de liederen laten je voelen hoe diep het lijden van Jezus was en waarom dat nodig was en hoeveel liefde Hij voor ons heeft. Samen zingen, was samen onze God en Vader loven. Wat een zegen dat we erbij waren!
Nanette
Geraakt door dit prachtige concert van Sela. Ingetogen en uitbundig tegelijk. Dank!
A.Bos
Prachtig concert. Het enige punt wat ik heb is dat de beamers niet goed zichtbaar waren als je boven zat.
Henrike
Het was fantastisch, erg genoten!!
Nicoline
Het was een mooi concert , mooie liederen achter elkaar gezongen Soms geluid iets te hard door basgitaar , waardoor de tekst moeijker verstaanbaar was
Jeanette
Het was prachtig! Genoten van de muziek, het samen zingen. Heel mooie lijn in de keuze van de liederen waardoor ik het verhaal intens voelde. Zo kan ik volledig opgeladen de Stille Week ingaan.
Hermien
Het was prachtig! Enorm genoten
Elise
Wat een prachtige avond. Heel mooi om door liederen en muziek stilgezet te worden bij de boodschap van Pasen.
Carin
Wat een prachtig concert, mooie start van de Paas-week.
Wim
Een prachtig optreden waarin de Opgestaande Heer groot gemaakt werd. Heel mooi de afwisseling van zang, samenzang en de woorden rond het lijden van Christus en Zijn opstanding.
Maartje
Het was een geweldig mooie avond! Heerlijk om zo samen te zingen.
Marianne
Het was een prachtig concert! Mooi om zo de stille week in te gaan. Wat een diepe teksten. Soms was de muziek wel iets te hard en de pauze had van mij niet gehoeven.
Gea
Het was prachtig, genoten, veel dank. Alleen jammer van die pauze, die te lang duurde omdat de helft van de mensen de kerk uitging om te drinken.

Info

Droeg een mens ooit zoveel lijden,

zag een ziel ooit zo’n verdriet?

Smalend spotte elke vijand,

angstig vluchtte elke vriend.

Sela start half februari 2023 met een nieuwe reeks paasconcerten. Het is voor het eerst in 3 jaar dat het weer mogelijk is om samen stil te staan bij het hoogtepunt in het kerkelijk jaar. Aan de reeks zijn plaatsen toegevoegd die de band niet vaak aandoet zoals Oudenbosch, Surhuisterveen, Dedemsvaart, Rouveen.

Tijdens de concerten ervaren we het donker en het licht met bekende Paasliederen en geliefde Sela-liederen. Op het programma staan onder andere de liederen Hard geslagen, vastgenageld, Opgestaan en U zij de glorie.