Timzingt - Laatste Wil

Assen, Theater De Nieuwe Kolk, zaterdag 16 december 2023, 20:00 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Timzingt voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Geke
Samen met mijn dochter bezocht. Veel herkenbare zaken uit mijn opvoeding passeerden de revue en daardoor echt genoeg stof tot nadenken en heroverwegen. Genoten. Binnenkort gaan we met het hele gezin nog eens!!!
Alke
Erg grappig met een goed verhaal en een serieuze ondertoon. Alles tussen schaterlachen en de zin van het leven. Een mooie avond uit.
Sandra
We zijn met ons hele gezin naar de voorstelling geweest Iedereen vond het een geweldige voorstelling. Tim is instaat om goed en direct thema’s te brengen die je aan het denken zet. Echt een aanrader!
Andrea
Confronterend op een humoristische manier met wel diepgang en veel humor. Geweldig gedaan. Veel gelachen en stof tot nadenken

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”

Video playlist


Data en locaties

Timzingt

‘Laatste wil’ is de zesde cabaretvoorstelling van Timzingt. Een avond met scherpe verhalen, leuke liedjes en (meerdere) gedachten om mee naar huis te nemen.