Aanbiddingsconcert ‘Ik Kies Aanbidding’ met Sander & Angela

Oud-Beijerland, Evangelische Gemeente Hoeksche Waard, zaterdag 30 september 2023, 20:00 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sander & Angela voor nieuwe data.

Info

Sander & Angela nodigen jou uit voor het aanbiddingsconcert ‘Ik Kies Aanbidding’! We verwelkomen tijdens dit concert verschillende gastartiesten: Reyer, Ann Michelle Lee, Sarah Ben Hamida en Jafeth & Sifra Bekx! Het belooft een dynamische avond te worden, waarin we samen het feest van Zijn genade vieren, Hem vurig aanbidden en ook kwetsbare luisterliedjes te horen zullen zijn over wat geloven soms inhoudt. De avond wordt gehost door Wim Hoddenbach!

Gedurende deze avond worden er live video-opnames gemaakt. De avond is vrij toegankelijk, je hoeft alleen maar een gratis ticket te reserveren!

Sander & Angela

Sander & Angela zijn een echtpaar met een jong gezin en een hart voor Jezus en muziek. Ze brachten eerder dit jaar hun single ‘Hij Leeft’ samen met InSalvation uit, zongen dit nummer live op de Sing-In bij Opwekking en zijn daarnaast met hun andere singles ‘Schijn In Mij’ en ‘Ik Ben Van U’ al regelmatig te horen bij Groot Nieuws Radio.

Na jarenlang vooral hun eigen gemeente gediend te hebben op het gebied van aanbidding, hebben ze het na 10 jaar huwelijk (eindelijk!) op hun hart gekregen om samen nieuwe Nederlandstalige worship- en luisterliederen uit te brengen. Ze zijn sinds hun tienerjaren samen en hebben ook altijd al muziek gemaakt als duo, in bandjes en in hun eigen gemeente in Oud-Beijerland.

Sander heeft jarenlang fulltime gewerkt in de seculiere muziekindustrie als songwriter, producer en zanger. In juni 2022 ervaarde hij echter sterk Gods roeping om zich volledig op christelijke muziek te gaan richten en zijn talent terug te geven aan God. Voor zowel Sander als Angela kwam deze keuze vrij onverwacht, maar zorgde dit voor een stroomversnelling in de plannen die ze eerder diezelfde maand maakte. Namelijk samen muziek uitbrengen. Ze konden niet wachten om er mee aan de slag te gaan en zo begonnen Sander & Angela hun nieuwe reis met God. Sander: “Sinds het maken van de keuze om in alles volledig voor God te gaan, opent Hij deuren en komen er kansen op ons pad die we zelf nooit hadden kunnen bedenken.”

Tijdens het aanbiddingsconcert ‘Ik Kies Aanbidding’ zal er een mix te horen zijn van nieuwe muziek, bekende aanbiddingsliederen, maar ook nieuwe versies van nummers die Sander met en voor andere artiesten schreef. Sander & Angela zien er naar uit je op deze avond te ontmoeten om samen God te aanbidden en te vieren dat Hij leeft!