Timzingt - Laatste Wil

Culemborg, De Gelderlandfabriek, vrijdag 15 maart 2024, 20:00 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Timzingt voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Simone
Wat een woorden kunstenaar is die Tim!
Hanne
Ontzettend veel gelachen! Vooral leuk voor veertigers denk ik die in elk geval in hun jeugd naar de kerk gegaan zijn. Heel herkenbaar allemaal! En wat een boel scherpe woordgrappen zeg en ook nog iets om over na te denken... Enorm genoten!
Martijn
Klasse. Op alle aspecten (inhoud, vorm, muziek, licht) wordt Timzingt steeds beter. Interessant inspirerend verhaal.
Wil
We zaten vooraan en we hebben genoten en gelachen was weer een hele opkikker voor ons. Beslist gaan kijken de moeite waard. Mooie gevoelige liedjes waar je ook wat van kon leren. Top avond.
Juul
Hele mooie avond en erg gelachen, goede woordgrappen en zet je aan het denken. Dankjewel Tim!????
Marjan
Wat een mooie voorstelling. Ontzettend gelachen, scherpe woordgrappen en onderbroekenlol. Prachtige luisterliedjes. Hoe hij het tot één geheel maakt. Echt superknap. Een voorstelling om niet snel te vergeten want in alle grappen zit een kern die stemt tot nadenken.

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”

Video playlist


Data en locaties

  • Vacatures

Timzingt

‘Laatste wil’ is de zesde cabaretvoorstelling van Timzingt. Een avond met scherpe verhalen, leuke liedjes en (meerdere) gedachten om mee naar huis te nemen.