Altijd Blijven Spelen – 20 jaar Trinity

Markelo, Herberg de Pot, vrijdag 22 maart 2024, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Bert
Het was een heel gezellige avond met mooie en goede muziek. De sfeer zat er goed in. Goede artiesten die met enthousiasme spelen en dat brengen ze goed over op het publiek. Super leuke locatie in Markelo. We hebben genoten!
Marjolein
Geweldig weer. Genoten van dit feestconcert op een mooi locatie. Fantastisch hoe jullie er weer zo'n heerlijk, gezellig feest van maken voor iedereen. Goede muziek en goede boodschap. Toppie.
Ella
Wat een feestje ???? fantastisch ????
Jeannet
Dik genieten voor iedereen! Zoveel positieve, heerlijke energie. Van mij mogen ze nog 20 jaar doorgaan! Bedankt voor een TOP-avond!
Bert En Coby
Heel gezellige avond met mooie muziek en boodschap door gedreven muzikanten. Goed om de jonge kinderen erbij te betrekken! Dit is voor alle leeftijden (wij waren de oudsten ? maar dat voelde niet zo!) Leuk om ook oude bekenden weer te ontmoeten.
Nienke
Het was zo geweldig!! We hebben onwijs genoten. We hebben besloten om in september nog een keer te gaan in Doetinchem. Tot dan!!
Annet
Ik heb heerlijk genoten. Super mooi concert.
Gabriela
Mooi concert, Even terug in de tijd, ze brengen het familie gevoel over. Leuk om zoveel pubers en jongeren te zien die ooj van het concert genieten. Uitstekend Spaanse uitspraak ????. Mijn dochters leerden hen kennen toen ze klein waren en zijn hen gaan volgen zo nu en dan. Ze worden langzamerhand fans !
Fam. Tangenberg
Het was weer een super feestje. Met een geweldige boodschap.
Jet Gerber
Gemoedelijke en huiselijke sfeer, trinity was echt een feestje, goede muziek, gaaf concert!

Info

20 jaar?! Ook wij moesten even met onze ogen knipperen. Dit jaar bestaat onze band Trinity 20 jaar! En dat vieren we met meer dan 20 concerten, dus ook bij jou in de buurt!

20 jaar is voor ons ontelbaar veel liedjes in heel veel zalen, kerken, schuren, stadions, theaters, festivals en popzalen in binnen- en buitenland. We hebben elkaar als bandleden en broers zien groeien. Met vallen en opstaan. Van muzikantjes naar muzikanten. Van pubers naar verliefd, verloofd, getrouwd en nu zelfs hele gezinnen!

En al die 20 jaar was de Holy Trinity daar. Als muziek in onze oren. In een taal die ons verbindt. We zijn blij en dankbaar dat we altijd zijn blijven spelen. Soms tegen beter weten in. Soms maakten we een omweg. Maar we bleven muziek maken voor jullie geïnspireerd door de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.

En daarom vieren we ons jubileum met de ‘Altijd-Blijven-Spelen’ tour. Op meer dan 20 plekken in het land verrassen we je met oude hits én nieuwe songs in een ongekende set feestvreugde. We komen op allerlei plekken en podia van de kerk om de hoek tot openluchtconcerten. Juist om te vieren hoe avontuurlijk en divers deze reis was en nog steeds is.

We gaan een jaar lang doen wat we het allerleukste vinden: connecten met elkaar, met jullie en mét onze lievelingsmuziek vanuit hemelse inspiratie!

Wil je mee in dit avontuur? Kijk snel waar we bij jou in de buurt komen!

Video playlist


Data en locaties

Concerten Trinity Overijssel

Trinity

Trinity weet als geen ander hoe je een Hemels feestje moet geven.



Uitgelicht

Zomer Kloosterfestival: Zee van Tijd

Heb jij deze zomer behoefte aan een festival vol rust en verbinding? Met het thema ‘Zee van Tijd’ hebben we álle tijd op het Kloosterfestival! Dompel je deze zomer onder in de rust van het klooster.

Zee van Tijd ~ Herfst Kloosterfestival (35+)

Drie dagen de tijd hebben en vertragen om ruimte te maken en te ervaren... wie wil dat nou niet? Kom deze herfst naar Klooster Nieuw Sion in Diepenveen!

Irma Dee - De Vlieger En De Vanger - Theatraal concert

Na de succesvolle presentatie van 'De Vlieger en De Vanger' dit voorjaar lanceert Irma een vervolg van vier concerten dit najaar. Laat je meenemen in dit uitbeeldende en prikkelende verhaal.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833