Altijd Blijven Spelen – 20 jaar Trinity

Doeveren, Buurtschuur, vrijdag 12 april 2024, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Karoline
Was weer een mooi feestje ????????
Coert
Fiësta!!!????
Gertine
In 1 woord: geweldig! Goed georganiseerd, gezellig en Hem alle eer
Heleen
Supergezellig!

Info

20 jaar?! Ook wij moesten even met onze ogen knipperen. Dit jaar bestaat onze band Trinity 20 jaar! En dat vieren we met meer dan 20 concerten, dus ook bij jou in de buurt!

20 jaar is voor ons ontelbaar veel liedjes in heel veel zalen, kerken, schuren, stadions, theaters, festivals en popzalen in binnen- en buitenland. We hebben elkaar als bandleden en broers zien groeien. Met vallen en opstaan. Van muzikantjes naar muzikanten. Van pubers naar verliefd, verloofd, getrouwd en nu zelfs hele gezinnen!

En al die 20 jaar was de Holy Trinity daar. Als muziek in onze oren. In een taal die ons verbindt. We zijn blij en dankbaar dat we altijd zijn blijven spelen. Soms tegen beter weten in. Soms maakten we een omweg. Maar we bleven muziek maken voor jullie geïnspireerd door de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.

En daarom vieren we ons jubileum met de ‘Altijd-Blijven-Spelen’ tour. Op meer dan 20 plekken in het land verrassen we je met oude hits én nieuwe songs in een ongekende set feestvreugde. We komen op allerlei plekken en podia van de kerk om de hoek tot openluchtconcerten. Juist om te vieren hoe avontuurlijk en divers deze reis was en nog steeds is.

We gaan een jaar lang doen wat we het allerleukste vinden: connecten met elkaar, met jullie en mét onze lievelingsmuziek vanuit hemelse inspiratie!

Wil je mee in dit avontuur? Kijk snel waar we bij jou in de buurt komen!

Video playlist


Data en locaties

Concerten Trinity Noord-Brabant

Trinity

Trinity weet als geen ander hoe je een Hemels feestje moet geven.Uitgelicht

New Wine Zomerconferentie - LEEF!

Van 20-26 juli op Landgoed Velder in Liempde. Samen met zesduizend bezoekers nemen we veel tijd voor aanbidding, onderwijs en gebed rond het thema LEEF!


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833