Christian Refugee Relief en LEV - Sounds of Hope!

Veenendaal, De Basiliek, zaterdag 29 juni 2024, 20:00 - 22:15 uur

Info
Tickets
Contact

In een wereld die brandt van onrecht en ongelijkheid lijken geluiden van hoop sneller te vervliegen dan ooit. Oorlogen, vluchtelingenstromen, natuurrampen, de ene crisis is nog niet verwerkt of de volgende heeft zich al aangediend. Niet heel hoopgevend, toch?

Wij zijn Christian Refugee Relief. Een beweging van hoop voor een wereld in nood! Omdat we geloven dat er altijd mogelijkheden zijn om íets te doen. Want juist te midden van de gebrokenheid van deze wereld, schijnt ons licht het felst en zijn geluiden van hoop het meest krachtig!

Het avondprogramma is een prachtige en unieke samenwerking tussen Christian Refugee Relief en de christelijke band LEV. Tijdens dit avondvullende concert gaat LEV ons bemoedigen en inspireren met Sounds of Hope! LEV heeft hart voor God, muziek en mensen en hun repertoire kent prachtige Nederlandstalige nummers vol hoop en verwachting.

Het middagprogramma is helaas geannuleerd.

Christian Refugee Relief

Christian Refugee Relief is een beweging van hoop voor een wereld in nood! Er zijn altijd mogelijkheden om íets te doen. Juist te midden van de gebrokenheid van deze wereld, schijnt ons licht het felst en zijn geluiden van hoop het meest krachtig!Uitgelicht

Landelijke conferentie Veilige Kerk

Conferentie over het (h)erkennen, voorkomen en aanpakken van grensoverschrijdend gedrag binnen de kerk en huiselijk geweld.

Zomerconcert NPhU o.l.v. Johannes Leertouwer

Op zaterdag 20 juli speelt Nieuwe Philharmonie Utrecht o.l.v. Johannes Leertouwer werken van Schubert en Benjamin Britten. In de Nicolaikerk in Utrecht, of bij goed weer buiten in de prachtige tuin achter de kerk.

Ars Musica: Fanny en Felix

Felix Mendelssohn en zijn zus Fanny hadden een muzikale zielsrelatie. Ars Musica plaatst Fanny waar ze hoort: tussen de groten van haar tijd.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833