The Bowery: All You Weary-Tour

Amersfoort, Icoontheater, zaterdag 15 februari 2025, 20:15 - 22:15 uur

Info
Tickets
Contact

Toen Rokus Maasland, zanger van The Bowery, vorig jaar in Nashville was had hij een missie: Een EP schrijven en opnemen, getiteld: “All You Weary” met daarop zes songs gebaseerd op Psalm 13. Hij besloot dit te doen aan de hand van fictieve verhalen. De karakters uit deze verhalen kwamen door die songs zo tot leven dat Maasland de verhalen uitschreef en samen met de liedteksten in een boek uitbracht (“Allen Die Vermoeid & Belast Zijn”).

Dit najaar en het voorjaar van 2025 gaat The Bowery, vergezeld van een band met topmuzikanten, de theaters in. Reis mee door de Country- en Americana invloeden van de muziek en laat verhalenverteller Rokus je meenemen naar een plek van hoop en geloof te midden van gebrokenheid. Een avond waarop niet alleen de nieuwe Nashville songs met bijbehorende verhalen langskomen, maar waar natuurlijk ook de bekende en minder bekende The Bowery songs in een nieuw jasje worden gestoken. Je ziet The Bowery, je hoort Nashville. Reserveer nu je tickets voor de “All You Weary”-Tour

Video playlist


Data en locaties

The Bowery Concerten Amersfoort Provincie Utrecht

The Bowery

The Bowery is een Nederlandse band, opgericht in 2016. Met de kenmerkende rauwe stem van zanger Rokus Maasland, staat The Bowery garant voor songs over het leven zoals velen het kennen. Puur en met een rauw randje.Uitgelicht

Schrijvers voor Gerechtigheid & koor

Schrijvers voor Gerechtigheid organiseert in samenwerking met Rineke de Wit een prachtig concert mét projectkoor. En daar kun jij bij zijn!

Landelijke conferentie Veilige Kerk

Conferentie over het (h)erkennen, voorkomen en aanpakken van grensoverschrijdend gedrag binnen de kerk en huiselijk geweld.

Ars Musica: Fanny en Felix

Felix Mendelssohn en zijn zus Fanny hadden een muzikale zielsrelatie. Ars Musica plaatst Fanny waar ze hoort: tussen de groten van haar tijd.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833