Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Kerst met Sela - Live videoconcert

Als alles duister is,
ontsteek dan een lichtend vuur,
dat nooit meer dooft,
vuur dat nooit meer dooft.

Na veel enthousiaste reacties op het live videoconcert vanuit Bolsward geeft Sela op de eerste maandag van de kerstvakantie (21 december) een nieuw videoconcert. ‘Als alles duister is, ontsteek dan een lichtend vuur…’. Vanuit de prachtige Martinikerk in Doesburg vieren we samen kerst. Met een avond vol oude én nieuw geschreven kerstliederen vieren we de komst van de Mensenzoon.

Helaas heeft het Kampen Boys Choir op een laat moment aangegeven af te zien van deelname. Hiervoor in de plaats is Suzanne Zijderveld als bekende harpiste toegevoegd aan het programma.

Toegang tot videoconcert
Via de bevestigingspagina (na reserveren) en/of bevestigingsmail met de daarin opgenomen button die naar je reservering leidt, heb je na reserveren direct toegang tot het videoconcert. Het is mogelijk het concert live of terug te kijken (14 dagen) op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone. Er is ook een speciale stream met onze tolken gebarentaal beschikbaar.

Op 3 september zonden we ons eerste videoconcert uit, in DVD-kwaliteit. Bijna tienduizend mensen keken of zongen thuis mee vanaf de bank. Enkele reacties:
Esther Duerink - Wat was het weer mooi gedaan en gezongen door jullie! In december gaan we weer online kijken naar jullie hoor!

Trijnie Kanis - Genoten van de mooie muziek en de prachtige teksten. Fijn om toch nog jullie concert mee te maken in de huiskamer.

Els Levering - Genoten van jullie concert! Jullie hadden er zelf ook weer zo'n zin in en dat straalde er vanaf. Fijn dat jullie met kerst ook een concert gaan geven.

Sela

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens Sela's concerten worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Bladmuziek is gratis verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.


Bestel de CD rechtstreeks via Sela
en ondersteun daarmee hun missie.

Agenda


Sela Videoconcerten Kerstconcerten Samen zingen
  • Uitgelicht

  • Presentatieconcert Martijn van Essen

    In april geeft Martijn van Essen een presentatieconcert: 'Tijd om op te staan',met verhalen en liedjes waar Martijn jaren aan gewerkt heeft.