Er is een storing bij het verzenden van email. Bevestigingen worden alsnog verzonden zodra de storing is verholpen.

Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Kinga Ban: Wat fluistert vandaag (videoconcert)

Nieuwe en unieke beelden van de volledige registratie van het concertprogramma 'Wat fluistert vandaag'

Precies drie jaar geleden begon de “Wat fluistert vandaag”-tour van Kinga Bán, een reeks concerten waarin ze de liedjes van haar album “Vandaag” presenteerde. Nu 3 jaar later, lijkt het passender dan ooit om deze liedjes te luisteren: de thema's passen bij het leven in lockdown.

Of het nu gaat over leven met de dag zoals in de titelsong bezongen wordt of het wat meer teruggetrokken leven wat in het liedje “Kleiner” aan bod komt. Maar ook de hoop en belofte die klinkt in “Zo zal ik bij je zijn” of de kracht die Kinga vraagt in “Door alle tijden”, een lied dat juist ook in deze tijd kan helpen om te gaan met verlies. Het is zo toepasselijk dat we het juist nu aan iedereen gunnen om je een hart onder de riem te laten steken. Vandaar dat je op zaterdag 30 januari kunt gaan genieten, thuis vanaf je bank, van het volledige concertprogramma 'Wat fluistert vandaag'.

Toen de concerttour 3 jaar geleden ten einde liep en er alweer plannen waren voor een nieuwe tour, is er toch nog een volledige en prachtige concertregistratie gemaakt. Door Kinga’s onuitputtelijke dadendrang, die leidde tot de Petrus tour 'U kent mij toch' en haar laatste album 'Geboren', is het vervolgens op de plank blijven liggen. Er was simpelweg teveel nieuws op stapel. Maar nu komt daar verandering in en kun je genieten van dit bijzondere concertprogramma.

Agenda


Kinga Bán Videoconcerten

Kinga Bán

Kinga Bán was een geliefde zangeres, bekend van Sela, Psalmen voor Nu, New wine en haar solo concerten. In mei 2019 overleed ze na jaren van ziekte. Haar CD's vind je op www.kingaban.nl


  • Uitgelicht

  • Presentatieconcert Martijn van Essen

    In april geeft Martijn van Essen een presentatieconcert: 'Tijd om op te staan',met verhalen en liedjes waar Martijn jaren aan gewerkt heeft.