Update: de komende weken zijn er nog geen concerten met publiek mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Inspiratieavonden Veerkrachtige Kerk

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Ga met Tearfund op reis om tijdens 4 online interactieve inspiratieavonden samen te ontdekken hoe jij en je kerk een bron van hoop en herstel kunnen zijn, dichtbij in je eigen buurt. Verdiep je in hoe veranderingen kunnen plaatsvinden. En hoe dat samengaat met plezier en ontspannenheid.

Hoop en herstel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Herstel brengen kan op drie niveaus: persoonlijk, met anderen en met de schepping. Deze onderwerpen vormen de thema’s van de avonden.

Veerkrachtige Kerk
Hoe zijn we kerk in een tijd van crisis én daarna? Ontdek hoe jij en je kerk een bron van hoop en herstel kunnen zijn, dichtbij in je eigen buurt. Verdiep je samen met Tearfund in hoe veranderingen kunnen plaatsvinden. En hoe dat samengaat met plezier en ontspannenheid.

Ieder mens en elke geloofsgemeenschap heeft eigen mogelijkheden en middelen beschikbaar. Iedere buurt heeft eigen noden. Het snijvlak van deze twee vormt de missie van de lokale kerk.

Wereldwijd zien we dat kerken een verschil maken. Van een kerk in Indonesië die hulp verleent na een ramp tot een Nederlandse kerk die met mensen zonder werk een kringloopwinkel draait. Of in het klein: Je buren allemaal bij naam kennen, een praatje maken met iemand tijdens het boodschappen doen... Zo ontstaat een wereldwijde beweging van kerken die hun omgeving tot bloei brengen.

In deze serie van inspiratieavonden, podcast, artikelen en praktische uitdagingen denk je met anderen na over hoe jij met jouw kerk op een ontspannen manier aan kunt sluiten bij wat God doet in deze wereld.

Agenda


Tearfund Veerkrachtige Kerk

Tearfund

Tearfund helpt mensen zelf op te staan uit armoede en onrecht.


  • Uitgelicht

  • Reserveer nu voor de New Wine Zomerconferentie

    De New Wine Zomerconferentie is vanwege de coronapandemie in 2021 live te volgen via internet. Het thema is: 'Leven in Jezus' met als hoofdspreker de Zuid-Afrikaanse theoloog Alexander Venter. Een beperkt aantal daggasten kan de conferentie wel fysiek bijwonen op Landgoed Velder in Liempde. Voor jongeren (13 t/m 17 jaar) komt er een fysieke NEXTconferentie, mits de coronamaatregelen dat te zijner tijd toestaan. De betaling voor dagbezoek of NEXT wordt pas afgeschreven als zeker is dat dit door kan gaan. Reserveer daarom nu je tickets voor de livestream, dagbezoek en/of NEXT-conferentie.

  • Kinga Ban: Geboren
  • Concert Martijn van Essen