Update: de komende weken zijn er nog geen concerten met publiek mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Jubileumtour Ralph van Manen - 30 jaar (online kick-off concert)

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Je kunt nog steeds reserveren voor dit videoconcert: na reserveren is het videoconcert direct beschikbaar in je reservering en blijft t/m 18 april beschikbaar om te bekijken.

Al 30 jaar is Ralph van Manen één van meest toonaangevende artiesten van de Nederlandse gospelwereld. Met zijn uitgebreid repertoire heeft hij menig hart weten te raken. Om dit te vieren houdt Ralph in 2021 en 2022 zijn jubileumtour 'De Liefde nog het meest'. De aftrap is op 4 april (Eerste Paasdag) middels een videoconcert.

Bram Rebergen neemt je tijdens het videoconcert mee op reis door het muzikale leven van Ralph. Een belevenis vanuit je eigen huiskamer, waar je kunt genieten van oude en bekende liederen. Maar je ook kunt laten verrassen door zijn nieuwere liederen. Ralph, samen met de top van de Nederlandse muzikanten. Dit wordt een concert om nooit te vergeten. Daar wil jij toch zeker bij zijn?

Ralph van Manen samen met: Suzanne van der Velde, Jan-Willem van Delft, Jay-P, Luca Genta, Wim Rebergen en Wilkin de Vlieger. Daarnaast zullen er ook verrassende muzikale vrienden aanschuiven.

Pay what you like
We houden de basisprijs bewust laag om het voor eenieder mogelijk te maken om het concert mee te beleven. Heb je een kleine beurs en kijk je de stream alleen: schroom dan niet om het minimale bedrag te kiezen. Heb je wat meer te besteden, of kijk je samen met anderen, dan zouden we het erg tof vinden als je wat meer kan betalen. Voor de muzikanten en crew is het een zware tijd, we hopen dat je daarin ruimte ziet om mee te helpen.

Toegang tot videoconcert
Via de bevestigingspagina (na reserveren) en/of bevestigingsmail met de daarin opgenomen button die naar je reservering leidt, heb je na reserveren (op de dag van het concert) direct toegang tot het videoconcert. Het is mogelijk het concert live of terug te kijken (14 dagen) op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.

Agenda


Ralph van Manen Videoconcerten

Ralph van Manen

Ralph van Manen start in 1993 zijn carrière als solo-artiest en brengt in de jaren die volgen diverse live – en studio albums uit. Samen met zijn eigen band treedt hij veelvuldig op op diverse concertpodia en muziekevenementen. Ralph is onder meer bekend van het lied 'Testify to Love'.


  • Uitgelicht

  • Reserveer nu voor de New Wine Zomerconferentie

    De New Wine Zomerconferentie is vanwege de coronapandemie in 2021 live te volgen via internet. Het thema is: 'Leven in Jezus' met als hoofdspreker de Zuid-Afrikaanse theoloog Alexander Venter. Een beperkt aantal daggasten kan de conferentie wel fysiek bijwonen op Landgoed Velder in Liempde. Voor jongeren (13 t/m 17 jaar) komt er een fysieke NEXTconferentie, mits de coronamaatregelen dat te zijner tijd toestaan. De betaling voor dagbezoek of NEXT wordt pas afgeschreven als zeker is dat dit door kan gaan. Reserveer daarom nu je tickets voor de livestream, dagbezoek en/of NEXT-conferentie.

  • Concert Martijn van Essen
  • Kinga Ban: Geboren