Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Als je een reservering hebt voor die periode hoor je in de loop van de komende week wat dit voor jouw reservering betekent.

Klooster Nieuw Sion: Retraitedag Stilte beleven

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Neem een dag voor jezelf waarin je ├ęcht even afstand kunt nemen van alle drukte, dagelijkse beslommeringen en overdaad aan prikkels. Door de setting van het klooster is de overgang naar stilte bijna vanzelfsprekend en is de eerste stap al gezet naar het beleven van die stilte. Deze dag gaan we samen ontdekken wat stilte is en ervaren hoe die kan helpen om (weer) verbinding te krijgen met jezelf, de ander, God en de natuur. Kom dus naar klooster Nieuw Sion en beleef de stilte!

Je kent ze vast wel die uitspraken:

'Stilte is niet leeg, het is vol antwoorden',
'Gratis en toch kostbaar; puur genieten als je het vindt... Stilte'
'Stilte heeft een helende werking'.

Het klinkt zo mooi en aantrekkelijk, maar hoe dan? De stilte kan onrust geven en confronterend zijn, waardoor je er misschien bij weg wil. Maar de stilte is ook geen doel op zich, het is een middel. Door de ruis te reduceren kun je bewuster waarnemen; sta eens stil bij wat je dan hoort, wat je ziet en wat je voelt.

Je bent van harte welkom op de retraitedag Stilte beleven op Klooster Nieuw Sion. Komt de maandag niet uit, maar wilt u wel met een groep op retraite bij Klooster Nieuw Sion, neem dan contact met ons op via activiteiten@nieuwsion.nl om te overleggen wat mogelijk is.

Coronamaatregelen:
Er is geen coronatoegangsbewijs nodig voor deelname aan dit programma.Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.