Rafaël Nederland Conferentie 2023: 'Dare to (be a) disciple II'

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Op donderdag 23 maart gaat de jaarlijkse driedaagse conferentie van Rafael Nederland van start. Deze conferentie is een rechtstreeks vervolg op de mini conferentie “Dare to (be a) disciple” die we in oktober 2022 gehouden hebben.

Tijdens deze twee dagen in oktober heeft Alan Platt ons meegenomen in de noodzaak van, en roeping tot discipelschap. De driedaagse conferentie in maart zal, onder de titel “Dare to (be a) disciple II' verder gaan waar we in oktober 2022 een komma hebben geplaatst.

Want als er ooit een tijd is waarin de opdracht van Jezus - om de wereld in te gaan en de volken tot discipelen te maken - actueel is, is het wel de tijd waarin we nu leven!

Deze conferentie zal daarom naast aanbidding, gebed, onderwijs, fellowship ook behoorlijk veel ruimte bieden voor tijden van interactie waarin we datgene wat we gehoord en ontvangen hebben ook met elkaar vertalen naar werkbare definities en plannen.

De Rafael Nederland conferentie 2023 wordt een feest van aanbidding, van de Heer horen, elkaar ontmoeten, toegerust worden, met elkaar het onderwijs dat we ontvangen praktisch maken in de tijden van interactie, tijd voor gebed en bediening, oude vrienden omarmen, nieuwe vrienden maken, elkaar bemoedigen. Kortom een conferentie die je niet mag missen en… waar jij niet gemist kan worden!

Internationale sprekers

We hebben voor deze conferentie een geweldige line-up van internationale sprekers/ spreeksters bereid gevonden om ons deze 3 dagen te dienen. Gary Matsdorf (USA), Giancarlo Agnoletto (Portugal), Peter Thourson (USA), Rebeca De Castro Batista (Portugal), Wilson Goeda (Zuid-Afrika) en nog vele anderen! Tijdens deze conferentie zijn er namelijk ook de zendingsechtparen aanwezig van de projecten die we als Rafael collectief ondersteunen. Vanuit Turkije, Zuid-Afrika, Roemenië en Bulgarije zijn ze niet alleen onze gasten, maar ze zullen ook met ons delen hoe zij - te midden van hun cultuur en omstandigheden - discipelschap vormgeven waardoor het Koninkrijk baan breekt in hun omgeving. Daarnaast ervoeren we in de voorbereidingen dat het belangrijk is om tijdens deze conferentie ook echt tijd voor gebed en bediening vrij te maken. We hebben Dan Sneed (USA) gevraagd en bereid gevonden om ons hierin te dienen.

Ter informatie

De conferentie is toegankelijk voor iedereen met interesse in het aangeboden programma.

We zijn nog aan het kijken of we een kinderprogramma kunnen aanbieden. Voor meer informatie stuur een mailtje aan info@rafael.nl

Voor programma en tijden zie: programma

De overnachting kun je zelf regelen, bijvoorbeeld bij het Van der Valk hotel A1 Amersfoort. Dit hotel is gelegen op loopafstand van de conferentiezaal.