Pensioen Aftrap Dagen CGMV

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

'Het maken van een goed financieel pensioenplan bij een adviseur kost al snel duizend euro. De Pensioen Aftrap Dagen zijn vergelijkbaar in kosten, maar inclusief overnachtingen, maaltijden en consumpties.'

Vraag jij je wel eens af hoe jouw leven eruit zal zien als je met pensioen gaat? Heb je er al een beeld bij, of is het nog wat vaag? Doe mee aan onze driedaagse pensioencursus!

Veel mensen weten niet precies wat hen te wachten staat wanneer ze met pensioen gaan. Sommigen tellen de dagen af, anderen zien er zelfs tegenop.

Gelukkig is er geen goed of fout. Wel is het belangrijk dat je goed voorbereid en geïnformeerd bent over je pensioen. Want één ding staat als een paal boven water: er breekt een nieuwe levensfase aan. En deze wil je ten volste benutten, toch?

Wat neem je na deze driedaagse pensioencursus mee naar huis?

- Een concreet financieel plan, op basis van je eigen gegevens.

- Je eigen persoonlijke pensioenplanning.

- Een concreet plan om invulling te geven aan deze levensfase.

- Veel praktische tips en informatie, toegepast op jouw/jullie persoonlijke situatie.

Wat kun je verder van de Pensioen Aftrap Dagen verwachten?

Drie dagen lang duik je volop in de nieuwe levensfase die aanbreekt na jouw pensioen. Je gaat aan de slag met vragen zoals:

- Hoe kom ik los van mijn werk?

- Hoe kan ik invulling aan mijn dagen geven, los van de ingesleten paden?

- Hoe kan ik patronen doorbreken, vernieuwen en/of vervangen?

De kracht van deze pensioencursus is dat er ruimte is om met andere deelnemers in gesprek te gaan, maar dat er ook momenten zijn om één op één in gesprek te gaan met de cursusleiders om advies in te winnen over jouw/jullie persoonlijke situatie. Zo blijft persoonlijke informatie ook vertrouwelijk en ontvang je advies op maat.

Cursusleiders

De Pensioen Aftrap Dagen worden gegeven door Jan en Hanneke van Harten.

Jan van Harten is senior pensioenadviseur en partner bij &Gommer Pensions Group. Hanneke van Harten is eigenaar van ReFind Coaching.