New Wine Zomerconferentie - LEEF!

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Van 20-26 juli 2024 vindt de New Wine Zomerconferentie plaats. Kom zelf, met je gezin of met je kerk genieten van een Geestgevulde week op Landgoed Velder in Liempde. Samen met zesduizend bezoekers nemen we veel tijd voor aanbidding, onderwijs en gebed rond het thema Leef!

Het programma van de New Wine Zomerconferentie is dit keer vooral gericht op persoonlijke groei. New Wine-directeur Bart Visser legt uit waarom voor het thema ‘Leef!’ is gekozen: “In Johannes 10:10b staat: ‘Ik ben gekomen om het leven te geven in al Zijn volheid.’ Bij leven in alle volheid denken we snel aan alle geneugten. Aan mooie spullen, volle borden, eindeloze (zon)vakanties. Maar Jezus doelt op iets anders. Het gaat om een leven voorbij macht en sterkte, voorbij geld en spullen, voorbij drukte en stress. In het volle leven waarover Hij spreekt, gaat het over luisteren naar Zijn stem en leren van Zijn stijl. Het gaat om een geheeld leven (in ziel, lichaam en geest), in antwoord op de liefde van de Vader. Afhankelijk van de kracht van de Geest.”

Hoofdspreker op de New Wine Zomerconferentie 2024 wordt A.J. Swoboda. Deze Amerikaan geeft les aan de Bushnell Universiteit in Bijbelse theologie en wereldchristendom. Daarnaast leidt hij een masterprogramma rond de Heilige Geest en leiderschap aan het Fuller Theological Seminary. Swoboda is ook auteur en schreef het bekroonde Subversive Sabbath. Onderwerpen waarover hij in Liempde onder andere gaat preken: “De Bijbelse visie op rust en hoe je met Jezus kunt blijven wandelen terwijl je grote vragen hebt over je geloof.”

De conferentie staat bekend om de relaxte sfeer. Als deelnemer kun je een week lang op landgoed Velder kamperen. Op het conferentieterrein ligt rondom Het Dorpsplein. Hier haal je na het programma een koffietje, snuffel je in de boekentent en zijn er diverse foodtrucks te vinden. Op het Zomerpodium zijn er workshops en seminars tussen de seminars van het hoofdprogramma door en is er muziek tijdens het avondprogramma.

Elke dag begint met een ochtenddienst en ook ‘s avonds is er een dienst met worship in de grote tent. Daarnaast zijn er veel verdiepende en heel afwisselende seminars te volgen in de seminartenten. Zo is het programma rondom gebed te vinden in een nieuwe seminartent in samenwerking met Open Doors. Zowel de ministrycursus Module 1 als module 2 en 3 zijn dit jaar te volgen. Voor kinderen, tieners en jongvolwassenen biedt New Wine speciale programma’s aan. Voor elke leeftijdscategorie zijn er aparte tenten.

Ook als je een beperking hebt, kun je je zonder problemen aanmelden voor de conferentie. Een groot deel van het terrein is toegankelijk met een rolstoel en er zijn speciale toiletten en douches. Tijdens de diensten zijn er gebarentolken en schrijftolken beschikbaar. Kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking hebben ook een eigen programma.

Kom je naar de Zomerconferentie? Aanmelden kan als deelnemer, maar je kunt ook medewerker worden. Er zijn veel verschillende taken te doen: kinderwerk, opbouw, horeca of bijvoorbeeld tentbeheer. Er is altijd iets te vinden wat je leuk vindt en wat bij je past. Medewerkers mogen gratis kamperen op het terrein en kunnen voor een klein bedrag drie keer per dag mee-eten in de cateringtent. Jaarlijks werken zo’n zevenhonderd mensen achter de schermen mee om alles goed te laten verlopen.

zomerconferentie.new-wine.nl

Data en locaties

Kies een datum om kaarten te reserveren.

New Wine Zomerconferentie

Eind juli wordt de jaarlijkse New Wine Zomerconferentie georganiseerd, op Landgoed Velder in Liempde.