Zee van Tijd ~ Herfst Kloosterfestival (35+)

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Wat is tijd voor jou?

En hoe ga jij met tijd om?

Zomaar wat vragen die het thema kunnen oproepen en waar je wel tijd voor vrij wilt maken. Of misschien wel de tijd in je dagelijkse leven niet voor kan maken. Dan is dit kloosterfestival voor jou!

Na het succes van vorig jaar organiseert het team van ‘ik verlang ten diepste’ samen met Klooster Nieuw Sion weer een Kloosterfestival. Voor iedereen ouder dan 35 jaar beloven het drie geweldige dagen in en rond klooster Nieuw Sion te worden. Een prachtige en inspirerende plek, waar 130 jaar lang broeders zelfreflectie en -onderzoek deden. Nu is het jouw beurt!

Laat je meevoeren op de adem van het eeuwenoude ritme van de getijden, onderzoek wat je najaagt en ontdek hoe jij de tijd beleeft. Waar ervaar jij de zee van tijd en heb jij last van het woelen van de tijd? Verken het belang van rust en wachten.

Het ritme van het festival wordt bepaald door de getijden in de kloosterkerk. We nodigen je van harte uit om 8.00, 12.00, 18.00 en 21.30 uur aan dit eeuwenoude gebruik mee te doen in de kapel. Voel je hierin vrij!

Rondom de getijden vind je inspiratie en creatie èn je kunt je handen uit de mouwen steken. Er is ontmoeting met (nieuwe) mensen, goede gesprekken en een gevarieerd festivalprogramma. We ontmoeten elkaar tijdens de gezamenlijke maaltijden met ingrediënten uit de moestuin, maar zeker ook onder het genot van een Sion biertje in de gezellige Kloosterkroeg of bij het kampvuur.

Drie dagen de tijd hebben en vertragen om ruimte te maken en te ervaren.

We verwachten je op vrijdag 27 september 2024. Vanaf 14.00 uur is het terrein open. Om 16.00 uur start de vrijmibo, om 18.00uur is de getijden en om 19.00uur start het programma met een maaltijd. We sluiten zondag 29 september 2024 af rond 15.00 uur.

Data en locaties

Kies een datum om kaarten te reserveren.

Herfst-Kloosterfestival (35+)

Een weekend lang leven op het ritme van de getijdengebeden. Praten met kloosterlingen, die er zijn om naar je te luisteren. Samen eten, goede workshops, muziek en ontspanning.Uitgelicht

Zomer Kloosterfestival: Zee van Tijd

Heb jij deze zomer behoefte aan een festival vol rust en verbinding? Met het thema ‘Zee van Tijd’ hebben we álle tijd op het Kloosterfestival! Dompel je deze zomer onder in de rust van het klooster.

Kloosterfestival

Een weekend lang leven op het ritme van de getijdengebeden. Praten met kloosterlingen, die er zijn om naar je te luisteren. Samen eten, goede workshops, muziek en ontspanning.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833